Connect with us

10 trenduri de vară la care trebuie să renunțăm chiar acum

FASHION & BEAUTY

10 trenduri de vară la care trebuie să renunțăm chiar acum

Este mijlocul verii, ceea ce înseamnă că este timpul să scoatem costumele de baie din fundul dulapului și să ne îndreptăm spre plajă. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că moda pe plajă se schimbă la fel de repede ca pe podiumurile de modă.

Astăzi aruncăm o privire asupra celor ma noi și interesante tendințe în materie de mers la plajă vara asta!

Costumele de baie Triangle

Aceste costume de baie din neopren, în culori extrem de puternice și cu contur negru au fost foarte populare în ultimele sezoane. Multe branduri au copiat fără succes acest design. La o simplă plimbare pe plajă o să vedem zeci de fete îmbrăcate în aceste costume sau în costume inspirate de acest model.
În acest an însă sunt la modă costumele din materiale interesante precum catifeaua, sau modele extrem de simple, minimaliste, cu talie înaltă, în culori neutre.

Pareo

Eșarfele largi și lungi pe care femeile obișnuiau să fie purtate de către femei pe plajă peste costumele de baie, numite Pareo au părăsit zona de trenduri în modă. În locul lor, rochiile lungi, ușoare și transparente sau de plasă au devenit ultima modă. Halatele de vară sunt de asemenea extrem de populare.

Costumele de baie cu efect de bandaj

Costumele de baie cu un efect de bandaj, care au tăieturi și decupaje ciudate, cu multe bretele și barete au fost foarte la modă în ultimii ani. Cu toate acestea, ele subliniază imperfecțiunile corpului și fac extrem de dificilă obținerea unui bronz uniform.
Dacă vrei un costum de baie interesant, care să îți pună în valoare silueta, cele întregi, cu imprimeuri colorate, florale, sunt alegerea perfectă pentru această vară.

Costume de baie în culori neutre

Costumele de baie în culori extrem de strălucitoare și puternice au fost la modă cu câteva sezoane în urmă. Acum însă marii designeri au decis să se orienteze spre culori neutre, domoale, precum nude sau bej și, bineînțeles, clasicele alb și negru. Aceste nuanțe vor arăta minunat pe pielea bronzată.

Costumele de baie cu volane

Deși au fost extrem de purtate în ultimele sezoane, în cazul în care nu ai o siluetă extrem de slabă și de bine definită, acestea nu te vor avantaja. Dimpotrivă, vor crea volumetrii inestetice în zonele cu probleme. În schimb, un costum cu talie înaltă, simplu, va ascunde zona burticii și a abdomenului, subțiindu-ți în același timp talia.

Pantalonii scurți de jeans

Perioada pantalonilor extrem de scurți, care dau senzația că ești aproape dezbrăcată a trecut. În schimb, pantalonii de tip safari sau jeanșii cu talie foarte înaltă, care ajung până la jumătatea coapsei vor da un aer extrem de retro ținutei tale.

Sandalele extrem de colorate

Ar trebui să ne îndepărtăm de sandalele cu ciucuri, funde și lanțuri colorate care umpleau plajele în anii trecuți. Anul acesta, ar trebui să ne orientăm spre sandale simple, minimaliste, cu puține barete, care se potrivesc perfect cu orice fel de ținută de plajă sau costum de baie.

Ochelarii de soare tip oglindă

Probabil acesta a fost unul dintre cele mai populare modele de ochelari de soare din ultimii ani. Anul acesta însă ne îndreptăm spre ochelari cu forme interesante, rame groase sau foarte subțiri și lentile colorate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus