Connect with us

5 trucuri pentru a-ți pregăti corpul pentru vacanță

FASHION & BEAUTY

5 trucuri pentru a-ți pregăti corpul pentru vacanță

Plecatul în vacanță este un lucru minunat, care nu numai că ne oferă ocazia de a face o pauză de la locul de muncă, dar și de a obține noi amintiri, cunoștințe și experiențe interesante. Dar vacanța poate deveni, de asemenea, o minunată ocazie de a-ți aduce corpul într-o formă excelentă. Iată care sunt cele mai simple și ușoare lucruri pe care le poți face pentru a arăta absolut minunat în vacanță.

1. Înlocuiește carnea cu fructele de mare

Nu trebuie să renunți din prima la carne. Măcar pe parcursul vacanței, încearcă să înlocuiești carnea de pui, porc sau vită cu carne de oaie, pește sau fructe de mare. Vei vedea cum vei reuși să pierzi în greutate mult mai ușor.

2. Mergeți mereu dreaptă 

Nu vom vorbi acum despre cât de important este să mergi pe jos sau să alergi, ci despre cât de mult contează să mergi în mod corect. Ține capul drept, privirea în față și umerii relaxați.  Atunci când calci, asigură-te că toată suprafața piciorului, de la călcâi și până la degete atinge solul de fiecare dată când calci. Deplasează mâinile în mod opus picioarelor. Mergi cel puțin 30 de minute pe zi concentrându-te asupra modului în care pășești și vei observa cum mușchii tăi se vor tonifia în doar câteva zile.

3. Înlocuiește băuturile acidulate sau cocktailurile cu sucuri proaspăt stoarse și lapte de nucă de cocos

Aceasta este una dintre cele mai ușoare și mai delicioase modalități de a pierde în greutate în vacanță. Înlocuiește băuturile normale cu sucuri proaspăt stoarse, iar efectul se va observa imediat. Dacă vrei să maximizezi efectul acestora, alege să bei sucuri care au și pulpă, astfel încât îți va mai scădea pofta de mâncare. Astfel, îți vei reduce apetitul, iar organismul tău va primi vitaminele de care ai nevoie.

4. Folosește-te de nisip 

O modalitate foarte bună de a pierde kilograme în plus atunci când ești în vacanță este reprezentată de mersul, alergatul, activitățile sau jocurile pe plajă. Efortul pe care îl depune organismul atunci când vrea să se deplaseze pe o suprafață moale și neregulată, este mai mare, lucru care forțează musculatura să fie pusă în funcțiune.

5. Înoată mai mult de 20 de minute pe zi 

După numai 20 de minute de activitate fizică în apă, vei începe să arzi excesul de grăsime. Nu trebuie să te apucă să te comporți ca un sportiv de la jocurile olimpice, ci doar să te concentrezi pe a-ți ține corpul la suprafață timp de cel puțin 20 de minute, chiar și pe loc. Cu atât mai mult, dacă înoți efectiv pe distanțe de câțiva metri, vei maximiza efectul acestor exerciții.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus