Connect with us

10 secrete pentru a te îmbrăca bine cu bani puțini. Uite cum să arăți superb

FASHION & BEAUTY

10 secrete pentru a te îmbrăca bine cu bani puțini. Uite cum să arăți superb

Fiecare dintre noi își dorește să arate întotdeauna cât mai bine și să întoarcă privirile tuturor însă, din păcate, multe fete se lasă descurajate de costurile aferente. Ei bine, aceasta este o interpretare foarte greșită a conceptuluio de stil și a ideii de a fi bine îmbrăcat. Nu este nevoie să cheltuiești sume fantastice de bani pentru a reuși să arăți impecabil. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la detalii și să dpeui puțin mai mult efort în momentul în care îți alegi piesele vestimentare. Iată care sunt cele mai importante reguli de care trebuie să ții cont atunci când vrei să arăți de milioane în ținutele tale.

1. Fii atentă la cusături

Obiectele vestimentare de calitate au cusăturile fie aproape invizibile, fie realizate într-o culoare și manieră care să se potrivească cu piesa în sine – acestea sunt lucrate cu grijă și abia dacă se zăresc. Așadar, de fiecare dată când îți cumperi haine, fii atentă la cusăturile acestora.

2. Ai grijă la îmbinări

Nu cumpăra niciun articol vestimentar dacă nu are îmbinări frumoase sau dacă acestea nu arată bine. Dacă îmbinările sunt neglijent făcute înseamnă că producătorul a vrut să economisească niște bani și că nu îi pasă dacă hainele sale arată ieftin. Hainele de bună calitate sunt realizate cu atenție la detalii.

3. Ai grijă la alegerea materialelor

Bineînțeles că materialul este un alt indiciu că o piesă vestimentară este sau nu de bună calitate. Chiar dacă faci cumpărături în magazine mai ieftine, ai grijă să alegi piesele ale cărăr materiale au ținută și nu se distrug ușor prin purtare.

4. Alege pielea artificială de căprioară

Dacă vrei neapărat să porți piese din piele sau care să dea impresia de piele însă nu îți permiți să investești în așa ceva, nu alege piele artificială simplă, ci piele de căprioară.

5. Nu purta haine cu fermoare la vedere

În general, fermoarele sunt elemente care fac o piesă vestimentară să arate ieftin. În cazul în care totuși acestea sunt lăsate la vedere, alege fermoare bine realizate, a căror formă și culoare să se potrivească cu restul ținutei tale.

6. Orientează-te spre pantofii cu vârf ascuțit

Pantofii în culori strălucitoare care pot fi găsiți pe piață sunt la fel de frumoși ca pantofii firmelor celebre. Îți poți crea o imagine office cu niște balerini cu vârf ascuțit sau niște pantofi negri simpli, fără să fie nevoie să cheltuiești o avere pentru ei.

7. Lasă impresia că hainele tale au fost făcute pe comandă

Modul în care hainele îți vin este cel mai important aspect al stilului. Alege niște haine care să se potrivească cel mai bine cu silueta ta, nu purta haine mototolite sau închise într-un mod neglijent – ca să pară că ele au fost create special pentru tine, asemenea posesoarelor hainelor de mărci scumpe.

8. Fii atentă la culori

Există anumite piese în cazul cărora culoarea în care sunt realizate este foarte importantă. Astfel, alege genți în culori neutre – negru, alb, bej sau nuanțe de pietre prețioase. Acestea arată foarte bine combinate cu piesele simple și se vor potrivi cu ușurință la majoritatea ținutelor pe care ți le alegi.

9. Nu folosi prea multe elemente decorative pe haine

Exceptând situația în care vorbim despre piese de designer gândite special pentru a fi accesorizate cu perle, volane sau dantelă de sus până jos, încearcă să te ții departe de astfel de adăugiri inutile.

10. Alege accesoriile cu atenție

Nu este nevoie să investești o avere în accesoriile tale. Trebuie doar să alegi piese simple și interesante care să poată fi purtate cu ușurință în mai multe combinații și să te orientezi spre cele care te vor ține cât mai mult și nu se vor strica imediat prin purtare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus