Connect with us

Ce o să îi lipsească fostului iubit cel mai tare la tine în funcție de zodie

HOROSCOP

Ce o să îi lipsească fostului iubit cel mai tare la tine în funcție de zodie

De mici ni s-a spus că nimic nu durează pentru todeauna și chiar nici dragostea nu este efemeră.
Orice persoană pe care o vei iubi în viață e posibil să te părăsească- într-un fel sau altul- și apoi trebuie să înveți cum să treci peste aceste momente dure.
Și te afli într-un ciclu pe parcursul a mai multor ani, căci după fiecare despărțire, vei cunoaște pe cineva nou. Nu trebuie să vezi situația atât de dramatic, ci să privești totul ca pe un ciclu al experimentării și al maturizării.

Este adevărat totuși, nu poți uita o persoană pentru care ai avut sentimente puternice, și nici aceasta pe tine. Dacă vrei să știi ce îi lipsește fostului partener când se gândește la tine, citește mai departe.

Berbec

Tu aduceai umorul în relație și îl făceai pe partener să aibă o stare de spirit bună indiferent de moment. Acum viața sa poate părea destul de plictisitoare pentru el. Loialitatea ta este o altă trăsătură care cu siguranță îi lipsește fostului tău.

Taur

Ești cunoscută pentru firea ta încăpățânată și pentru nevoia de siguranță într-o relație. Chiar dacă fostul tău vedea încăpățânarea ta ca fiind deseori enervantă, acum își dă seama probabil că tocmai această caracteristică vă ținea și v-ar fi ținut împreună indiferent de momentele grele prin care ați fi trecut, iar el are nevoie de cineva ca tine în viața lui.

Gemeni

Faptul că ai o personalitate duală, nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt și avantaje pe care le aduci celor din jur prin felul tău de a fi și anume că îi ajuți să vadă lucrurile și viața diferit- și asta este ceea ce îi lipește și partenerului tău.

Rac

Chiar dacă partenerul tău va găsi pe altcineva nou, va tânji mereu la dragostea necondiționată pe care i-ai oferit-o tu, totodată cu sprijinul și suportul moral.

Leu

Fostul tău s-ar putea să își amintească de tine ca fiind egoistă și uneori posesivă, dar cu siguranța nu va putea comporta loialitatea și implicarea ta cu a nimănui altcuiva. Felul în care îți exprimi punctul de vedere și idealismul vor fi trăsături pe care fostul speră că le va găsi și la altcineva.

Fecioară

Fostului tău îi va fi dor de aptitudinile tale în ceea ce privește organizarea . Vedeai mereu tot ce e mai bun în partenerul tău, iar lui îi lipsește acest lucru acum.

Balanță

Chiar dacă ar fi crezut la un moment dat că ești un partener oarecare, stabil, fostul tău își va da seama că nu va mai întâlni pe nimeni care să îl facă să se simtă așa bine cu neajunsurile și complexele sale. Viața cu tine e unică, e armonioasă.

Scorpion

Ești foarte pasională și fostului tău îi va lipsi intensitatea cu care iubești și îți exprimi dorința. Ai darul de a-ți ajuta partenerii să depășească orice obstacol le iese în cale, iar fostului tău îi va lipsi asta.

Săgetător

Dai dovadă de o spontaneite aparte și partenerului tău îi va lipsi această caracteristică a ta. Nu va mai vedea viața atât de interesantă și distractivă fără tine.

Capricorn

Fostul tău va simți că odată cu plecarea ta îi lipsesc energia, ambiția și entuziasmul pe care le vea când era cu tine. Simțea că poate să îndeplinească orice își propune în compania ta.

Vărsător

Pentru oricine, să fie cu tine este o experiență unică. Ai tendința să faci orice pentru ca partenerul tău să se simtă împlinit, iar acum acestuia îi lipsește dedicarea ta și felul tău de a fi.

Pești

Personalitatea ta interesantă nu e ușor de uitat. Partenerului tău îi va lipsi firea ta, cum făceai din orice lucru minor ceva măreț și interesant și felul în care îl făceai să se simtă.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus