Connect with us

Cele mai bune cupluri din zodiac. Vor rămâne mereu împreună

HOROSCOP

Cele mai bune cupluri din zodiac. Vor rămâne mereu împreună

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre trăsăturile noastre de personalitate, dar si despre lucrurile care îi definesc pe cei din jurul nostru. De asemenea, acestea îţi pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea dintre tine si o persoana nascuta sub un anumit semn zodiacal.

Cele mai compatibile zodii sunt cele care provin din același „element”. Fiecărei zodii îi este desemnat un anume element – pământ, aer, apă, foc. Iată mai multe informații despre acest lucru și despre modul în care doi oameni se potrivesc cel mai bine unul cu celălalt:

1. Berbec – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Berbecul este un semn de foc, așa că nu e o surpriză că cei născuți sub această zodie sunt compatibili cu alte semne de foc (Leu și Săgetător). Acestea fiind spuse, ar trebui să știi că Berbecii sunt compatibili și cu Gemenii sau Vărsătorii.

2. Taur – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Taurul este un semn de pământ. El este o persoană tenace și foarte hotărâtă, de încredere și foarte răbdătoare, dar uneori poate fi destul de egoist.

3. Gemeni – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Gemenii sunt, în general, compatibili cu zodiile de aer și de foc. Datorită naturii lor duale, Gemenii sunt foarte adaptabili și versatili, dar, pe de altă parte, pot fi și superficiali.

4. Rac – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Racii sunt oameni foarte emotivi, care se îndrăgostesc repede și iubesc mult. Totuși, sunt și destul de precauți. Printre trăsăturile lor negative se numără sensibilitatea prea mare și faptul că sunt lipicioși și renunță cu greu la lucruri.

5. Leu – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Leii sunt compatibili cu alte semne de foc, dar și cu unele semne de aer. Leii sunt vedetele zodiacului, fiind mândri și extraordinar de creativi. Au multă dragoste de dăruit, dar uneori le vine greu să accepte ideile celorlalți.

6. Fecioară – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Cei născuți în zodia Fecioară sunt adesea timizi. Ei sunt persoane extrem de pragmatice și analitice, dar și de încredere. Pot fi perfecționiști și mult prea aspri/critici.

7. Balanță – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Balanțele sunt semne de aer, compatibile cu alte semne de aer, dar și cu semnele de foc. Ele echilibrează zodiacul, sunt diplomatice și fermecătoare. Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise și chiar ușor de amăgit.

8. Scorpion – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Scorpionii sunt semne de apă, fiind foarte emotivi, puternici și pasionali. Ei au personalități magnetice și fac totul cu hotărâre. Pot ține ranchiună mult timp și sunt destul de geloși.

9. Săgetător – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sinceri, direcți și foarte inteligenți. Pot fi uneori mult prea optimiști și chiar iresponsabili.

10. Capricorn – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

Capricornii sunt semne de pământ, foarte practice și grijulii. Capricornii sunt foarte disciplinați și rezervați și se gândesc de o mie de ori înainte de a face ceva. Printre trăsăturile lor negative se numără rigiditatea, lipsa voinței de a se schimba și pesimismul.

11. Vărsător – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Vărsătorii sunt printre cele mai prietenoase persoane. Sunt foarte inteligenți și creativi, firi loiale și independente. Pot fi însă destul de imprevizibili și cumva detașați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

12. Pești – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Peștii sunt foarte sensibili și intuitivi, dar pot fi prea idealiști și pot păstra prea multe secrete.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus