Connect with us

Ce îl ENERVEAZĂ cel mai tare pe PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

LIFESTYLE

Ce îl ENERVEAZĂ cel mai tare pe PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

Ce îl ENERVEAZĂ cel mai tare pe PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

Fiecare persoană are limitele sale – dacă cineva le trece sau le ignoră, este foarte posibil ca și cel mai calm om să se enerveze. Iată care sunt limitele fiecărei persoane în parte, în funcție de zodie:

1. Berbec

Nativii acestei zodii se enervează când partenerul nu răspunde la telefon, când nu se simt liberi, când oamenii le spun minciuni sau scuze prostești, când sunt grăbiți, dar trebuie să stea în trafic și când cineva le vorbește pe un ton mieros și neplăcut, trădând un interes ascuns sau dând dovadă de falsitate.

2. Taur

Taurii nu suportă dezordinea, mâncarea gătită prost, gusturile proaste în materie de haine sau alte astfel de lucruri materiale și se enervează atunci când cineva le vorbește nepoliticos sau când trebuie să încerce ceva nou și în afara zonei lor de confort.

3. Gemeni

Gemenii se enervează când le este închis telefonul în nas sau când sunt întrerupți atunci când spun ceva, când trebuie să fie punctuali și nu reușesc că facă acest lucru, și atunci când trebuie să stea în preajma persoanelor foarte pesimiste.

4. Rac

Racii se pot supăra din cele mai stupide motive, precum vremea schimbătoare, lipsa odihnei suficiente sau când cineva îi provoacă la ceartă, chiar dacă aceste lucruri nu pot să fie controlate de partenerul lor. Aceștia sunt deranjați și când oamenii dau dovadă de nerecunoștință.

5. Leu

Leii se enervează teribil dacă sunt evitați sau ignorați, dacă nu au parte de un trai confortabil, dacă nu sunt în centrul atenției, dacă sunt întrecuți de cineva la ceva, dacă sunt obligați să aștepte sau dacă nu li se cere părerea în legătură cu ceva. Astfel, partenerul leului trebuie să fie mereu pregătit să îi îndeplinească toate dorințele.

6. Fecioară

Fecioarele sunt enervate de haos și dezordine, de oamenii care nu răspund la telefon sau e-mail, de cei care se plâng și nu au simțul umorului. Practic, neseriozitatea le scoate din minți. De asemenea, nu suportă să fie bolnave sau să-și schimbe programul obișnuit.

7. Balanța

Balanțele își ies din minți atunci când sunt certate, când trebuie să se prefacă amabile din politețe, când nu arată așa cum vor (adică bine), când nu sunt băgate în seamă sau când cineva are cerințe prea mari. Pentru ele, corectitudinea este extrem de importantă.

8. Scorpion

Scorpionii se enervează atunci când nu primesc înapoi ceva ce au împrumutat, chiar dacă vorbim aici despre o relație între doi parteneri stabili. De asemenea, nu suportă când sunt bârfiți, acuzați pe nedrept sau ignorați de persoana iubită, dar și când nu se pot relaxa ori când prind pe cineva cu minciuna.

9. Săgetător

Săgetătorii se enervează dacă trebuie să stea acasă, dacă sunt blocați în trafic, dacă oamenilor le e frică să vorbească direct, dacă se plictisesc și nu pot fi spontani și dacă cineva încearcă le impună ceva. Dacă vrei să îi fii alături unui săgetător, pregătește-te să faci față distracției și spontaneității.

10. Capricorn

Capricornii nu suportă oamenii cheltuitori sau pe cei care cer ceva împrumut, dacă sunt insultați, dacă le este abuzată intimitatea și pusă în pericol demnitatea și se enervează dacă cineva nu are valori morale. Apreciază persoanele serioase și care nu se ascund în spatele aparențelor.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt persoane extrem de emotive, ei nu suportă poluarea mediului, rănirea animalelor, revoltele și războaiele, trădările, ipocrizia și nedreptatea, formalitățile și oamenii înguști la minte. Astfel, cel care stă lângă un vărsător trebuie să rezoneze cu el la nivel empatic.

12. Pești

Peștii se enervează atunci când trebuie să ia decizii importante, când sunt sunați atunci când dorm, când visele lor nu se împlinesc și fac eforturi degeaba, dar și când cineva e sarcastic cu ei. Ei sunt extrem de sensibili, așa că trebuie să ai grijă să nu le rănești sentimentele.

Citește și Vezi ce FANTEZIE își dorește să trăiască PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

 

Fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte, fiecare este definit de anumite trăsături dominante, astfel că semnele zodiacale au calități și defecte diferite. De asemenea, în aceeași măsură diferă și lucrurile care fac plăcere fiecărui semn zodiacal în parte. Dacă vrei să vezi care este fantezia sexuală a partenerului tău în funcție de zodie, citește acest articol.

# 1 BERBEC(21 martie – 19 aprilie)

Iubeşti alergătura şi flirtul până la un punct, însă atunci când vrei să obţii contactul sexual, îţi pierzi toată răbdarea. Eşti pasionat de toate lucrurile noi şi interesante şi de experienţele pe care nu le-ai mai trăit până acum. Cu cât partenerul tău este mai spontan, cu atât lucrurile vor fi mai bune.

# 2 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt pasionaţi de arta dragostei, le place să fie mângâiaţi şi sărutaţi şi vor aprecia orice gest de atenție pe care îl vor primi. Vor fi de asemenea recunoscători atunci când vor vedea că partenerul lor acordă atenţie ambianţei, folosind lenjerie frumoasă, muzică în surdină sau beţişoare parfumate.

# 3 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des bipolari, le plac emoţiile puternice şi schimbarea constantă, aşa că vor aprecia mereu lucrurile noi care le menţin interesul treaz. Ei vor fi tentaţi deseori să opteze pentru jocuri de rol sau alegerea unor locaţii interesante pentru următoarea partidă de amor.

# 4 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii iubesc amorul pentru apropierea şi conexiunea pe care o au cu partenerul lor, aşa că vor fi extrem de romantici şi de implicaţi în ceea ce se întâmplă. Ar fi extrem de indicat să îi arăţi racului că interacţiunea voastră înseamnă la fel de mult şi pentru tine şi că nu există nimic altceva ce ţi-ai fi dorit să faci mai mult decât să petreci timp cu el.

# 5 LEU (23 iulie -22 august)

Leii nu reuşesc să fie serioşi nici măcar în pat. Ei se vor juca constant şi vor face orice este posibil pentru a prelua controlul. Dacă partenerul tău este leu, ar fi indicat să îi întreţii spiritul ludic şi să transformi cele mai mici lucruri în adevărate provocări.

# 6 FECIOARĂ (23 august- 22 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de dedicate, putând merge chiar până la perversități de care nu le-ai fi gândit capabile. Acestea vor face tot ce este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor se simte bine şi vor transforma orice noapte normală într-una de neuitat.

# 7 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţelor le place să fie dominate, le place să piardă controlul şi să se lase pe mâinile capabile ale partenerului aşa că, dacă vrei să impresionezi o balanţă, arată-i că poţi să organizezi o noapte minunată.

# 8 SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scoprionul este o zodie neobosită căreia îi place să deţină mereu controlul. Jocul pasiunii nu se opreşte niciodată, aşa că toate nopţile de amor alături de un scorpion vor fi extrem de pasionale şi de fierbinţi. Nu îţi fie teamă să încerci lucruri noi sau să fii mai dur alături de un scorpion, întrucât aceştia sunt deschişi către acest gen de lucruri.

# 9 SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Când vine vorba despre sex, săgetătorii sunt extrem de spontani, aşa că partenerul trebuie să fie mereu pregătit atât psihic, cât şi fizic. Săgetătorii sunt distractivi şi creativi, aşa că ar fi indicat să le arăţi că eşti deschis spre lucruri noi şi că pivesti nopţile voastre de amor ca pe o distracţie.

# 10 CAPRICORN (22 decembrie -19 ianuarie)

Capricornul foloseşte foarte des sexul pe post de modalitate de a scăpa de tensiune. Deşi, în viaţa de zi cu zi, capricornii pot fi extrem de încăpăţânaţi, în timpul partidelor de dragoste aceştia vor deveni extrem de deschişi şi de receptivi la lucrurile pe care le vrea partenerul lor.

# 11 VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au nevoie să fie stimulaţi mental la fel de mult cât au nevoie să fie stimulaţi fizic. Orice lucru care iese din zona lor de confort şi care arată dedicare şi pasiune va fi extrem de apreciat. Încearcă intotdeana să îi surprinzi şi rezultatul va fi unul uimitor.

# 12 PEŞTI (19 februarie -20 martie)

Peştii sunt romantici incurabili. Ei iubesc gesturile romantice şi tandre şi vor aprecia momentele de afecţiune în doi. Ei vor acorda atenţie tuturor nevoilor și dorinţelor partenerilor lor şi îşi vor dori să îi ducă pe aceştia pe culmile plăcerii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus