Connect with us

10 TRUCURI geniale de frumusețe care îți fac viața mai UȘOARĂ

FASHION & BEAUTY

10 TRUCURI geniale de frumusețe care îți fac viața mai UȘOARĂ

Ai vrea să găsești câteva trucuri prin care să îți simlplifici rutina de înfrumusețare? Sigur vei găsi cel puțin unul printre cele 10 din acest articol!

Fiecărei femei îi place să se aranjeze şi să se îngrijească însă din păcate acest lucru ne poate consuma foarte mult timp. Dacă vei folosi câteva trucuri de îngrijire, vei reuși să îți simplifici rutina de îngrijire și să economisești timp prețios!

1. Foloseşte pudră pentru a da volum genelor

Aplicându-ţi puţină pudră pe gene înainte de a aplica mascara le vei face să pară mai lungi şi mai dese, obţinând un efect de gene false. Foloseşte o pensulă veche de rimel pentru a aplica stratul de pudră, apoi clipeşte de 3-4 ori pentru a scutura orice exces.

2. Reîmprospătează-ţi rimelul cu puţină apă caldă

Acest truc poate fi foarte eficient pe termen extrem de scurt, însă nu este recomandată utilizarea lui zilnică. În cazul în care ai nevoie de puţin rimel şi cel pe care îl ai s-a uscat, dacă vei turna puţină apă în el, este posibil să reuşeşti să îi modifici consistenţa. Ţine însă minte că rimelul trebuie aruncat la 3 luni de la deschidere!

3. Foloseşte rimelul pe post de tuş

Dacă ai rămas fără tuş şi vrei neapărat să îţi desenezi codiţe la ochi, poţi folosi rimelul pentru a face acest lucru. Consistenţa şi proprietăţile acestuia sunt foarte similare cu cele ale tuşului aşa că vei fi mulţumită de rezultat dacă îl vei aplica cu o pensulă subţire şi îngustă.

4. Aplică rimelul pe verticală

De multe ori, aplicarea rimelului se poate dovedi mai complicată decât pare, mai ales pe zona genelor inferioare. Pentru a evita petele nedorite de rimel, încearcă să ţii periuţa rimelului în poziţie verticală!

5. Foloseşte periuţa de dinţi şi pentru buze

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă buze pline şi senzuale, însă nu toate am avut parte de ele. Din fericire, există câteva trucuri prin care poţi da impresia de buze mai mari, precum frecarea acestora cu o periuţă de dinţi. Acest lucru le va face să pară mai mari şi le va exfolia, astfel că buzele tale vor fi fine şi moi.

6. Utilizează bureţi faciali pentru demachiere

Demachierea este probabil cel mai important pas al rutinei de îngrijire a fiecărei femei. Dacă vei folosi un burete facial atunci când faci acest lucru, vei reuşi să îţi cureţi mai bine porii, îndepărtând în acelaşi timp şi machiajul de pe ten. Ţine însă minte că nu trebuie să foloseşti deloc mişcări agresive, întrucât acestea îţi vor răni pielea.

7. Aplică tuşul lichid peste un creion dermatograf

Dacă nu te descurci foarte bine cu trasarea codiţelor de tuş, încearcă să creezi forma dorită cu un creion dermatogrraf, apoi aplică un strat de tuş lichid. Acest lucru te va ajuta să îţi poţi corecta mai uşor greşelile şi va face tuşul să reziste mai mult pe pleoapele tale.

8. Cum să îţi desenezi codiţele perfecte de tuş

Dacă eşti începătoare, vei obţine cel mai bun rezultat lucrând cu mişcări mici şi precise. Construieşte-ţi întâi un şablon, apoi umple-l pentru a obţine efectul dorit. Pentru a vedea un tutorial întreg legat de cum să te dai cu tuş ca o profesionistă, intră aici.

9. Foloseşte frunzele de varză

Acesta nu este neapărat un truc de frumusețe, însă poate ajuta la calmarea rapidă a durerilor locale. Aplică o frunză de varză deasupra zonei dureroase și veo observa cum inflamația se va reduce și durerea va fi calmată. Acest truc este extrem de util în special pentru mamele care alăptează!

10. Albeşte-ţi dinţii cu bicarbonat de sodiu

Bicaronatul de sodiu este una dintre substanţele cu cele mai multe întrebuinţări, atât pentru casa ta, cât şi pentru aspectul tău fizic. Dacă îţi vei peria dinţii cu bicarbonat de sodiu, vei observa cum acesta îi curăţă foarte bine şi îi albeşte! Nu abuza de această substanţă însă, bicarbonatul nu poate fi folosit pe post de pastă de dinţi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus