Connect with us

Târgul de Crăciun Cloud No. 9

LIFESTYLE

Târgul de Crăciun Cloud No. 9

Târgul de Crăciun Cloud No. 9

Pe 17 și 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms poţi petrece

Sărbători de poveste la târgul de Crăciun Cloud No. 9

Ediţia de Crăciun a târgului Cloud No 9 va avea loc pe 17 și 18 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms, unde peste 70 de designeri români au pregătit creații cu suflet și poveste, care să inspire în alegerea celor mai spectaculoase cadouri de sărbători în secțiunile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, vintage autentic, decorațiuni, cosmetice și cadouri pentru copii.
Cloud No. 9 reunește cei mai creativi designeri români, precum Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Alexandra Abraham, Ana Kaloni, Clara Rotescu, Csilla Tulogdy, Bianca Popp, Hanami, Iutta, snob., Bookletta, Lure Studio, alături de nume influente din fashion-ul românesc ca Dana Rogoz, Sore și Carmen Negoiță și colecțiile care le poartă semnătura, într-un eveniment recomandat de stilistul Ovidiu Buta.

Stilistul Ovidiu Buta va susține o conferință în care va face recomandări de styling pentru cele mai cool ținute de sărbători, iar celebrul fotograf Marius Bărăgan va fi la Cloud No. 9, pe 17 și 18 decembrie, pentru a face un cadou unic de Crăciun: un portret alături de familie sau de prieteni, în jurul bradului de Crăciun.

La Cloud No. 9, poți să-i ajuți și pe alții să aibă Sărbători de poveste. Asociaţia “Dăruieşte Viaţă” crede că nicicând nu suntem mai fericiţi decât atunci când dăruim, cand ne gândim la dorinţele celor din jur şi îi ajutăm să şi le împlinească. Aşa s-a născut Brăţara Magică, darul care dăruieşte. Brăţara îi va aminti în fiecare zi celui care o poartă să lupte pentru visul său, dar şi să dăruiască speranţă. Brăţara magică din argint, creată de Malvensky, va fi la Cloud No. 9. Toate fondurile strânse din donaţiile pentru acest dar special vor fi folosite în proiectele umanitare ale Asociaţiei “Dăruieşte Viaţă”.

image001

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook www.facebook.com/cloud9magazine.

cloud-web-big

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus