Connect with us

Cum să vezi ce CULOARE de păr ți se POTRIVEȘTE

FASHION & BEAUTY

Cum să vezi ce CULOARE de păr ți se POTRIVEȘTE

Cum să vezi ce CULOARE de păr ți se POTRIVEȘTE

Ai vrut mereu să te vopsești însă nu ai știut niciodată ce culoare ți se va potrivi? Aici poți afla care sunt cele mai potrivite culori pentru tipul tău de piele!

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ți reîmprospăta stilul, acest lucru incluzând și o schimbare a culorii părului! După o vară lungă, culoarea părului tău ar putea părea puțin obosită sau ștearsă.

Dacă te-ai hotărât să faci o astfel de schimbare, următoarea întrebare pe care trebuie să ți-o adresezi este “Care este cea mai bună culoare pentru mine?”.

Primul pas pentru a înțelege care sunt nuanțele cele mai potrivite pentru tine, este să te uiți la pielea ta în starea sa naturală. Asigură-te că ești complet demachiată atunci când vrei să îți determini culoare pielii și subtonurile sale.

Deși în mod normal nu ne plac cearcănele, ele vor fi cele care ne vor ajuta să ne dăm seama de subtonurile pielii noastre!

Culori reci – albastru și roșeață

Dacă acestea sunt culorile pe care le vezi în zona de sub ochi, atunci cel mai probabil subtonul pielii tale este unul rece. Dacă venele de la încheietură sunt și ele albastre, poți să fii convinsă că tonul pielii tale este predominant rece.

Culori calde – galben-verzui

Dacă subtonurile pielii tale sunt calde, vei observa că zona de sub ochi este gălbuie, putând să regăsești și nuanțe verzui. Subtonurile calde se găsesc cel mai des la persoanele cu tenul mai întunecat.

Neutru – Un amestec de tonuri imposibil de determinat

Dacă întâmpini probleme atunci când încerci să îți dai seama dacă zona de sub ochi este predominant albastră sau verde, ai putea să te regăsești printre norocoasele cu tenul neutru, lucru care îți va permite să abordezi o mare varietate de culori pentru păr.

După ce ai aflat dacă subtonurile pielii tale sunt calde, reci sau neutre, poți consulta un paletar de culori pentru a vedea ce ți se potrivește sau îi poți spune stilistului tipul tău de piele și direcția în care ai vrea să te îndrepți. De exemplu, dacă ai pielea cu subtonuri calde și vrei să optezi pentru o culoare mai închisă, el îți va propune un număr de opțiuni de maro sau șaten ciocolatiu și cald din care tu vei putea să alegi.

Iată care sunt culorile care ți se potrivesc în funcție de subtonurile pielii tale. Nu uita, dacă subtonul tău este neutru, poți încerca absolut orice variantă!

SUBTONURI CALDE

hairchartwarm

 

SUBTONURI RECI

hair-color-for-cool-skin-tones-8

 

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus