Connect with us

7 SECRETE pentru a ieși bine în poze

FASHION & BEAUTY

7 SECRETE pentru a ieși bine în poze

7 SECRETE pentru a ieși bine în poze

Ai crezut mereu că nu ești fotogenică și că nu vei putea niciodată să ieși bine în poze? Nu ai de ce să îți faci griji! Aceste trucuri simple te vor face să ieși bine în toate fotografiile de acum înainte!

Foarte multe persoane sunt convinse că nu arată bine în fotografii așa că preferă să nu stea niciodată în fața camerei, lucru care îi poate face să piardă multe amintiri frumoase. Puțini însă știu că o fotografie de succes apare în urma controlului mult mai multor lucruri decât doar a aparatului de fotografiat.

Samantha Simmonds, un reporter de știri pentru Sky News, a împărtășit lumii o parte dintre trucurile pe care le folosește pentru a arăta bine în fața camerei în fiecare zi. Acestea sunt extrem de eficiente și de simple, astfel că le puteți pune și voi în practică următoarea dată când vă aflați în fața unui obiectiv.

59355-r3l8t8d-650-1face

1. Descoperă-ți cea mai bună parte

Cu toții avem fețele ușor asimetrice. Astfel, va fi nevoie să îți găsești cea mai bună parte a feței și să “lucrezi” cu ea. Pentru a te decide care este cea mai bună parte a feței tale, poți folosi telefonul mobil. Setează funcția de fotografiere prin declanșare și poziționează-te în fața camerei. Fă-ți două poze din semi-profil apoi alege-o pe cea în care ți se pare că arăți cel mai bine și ține minte din ce parte a fost făcută.

59555-r3l8t8d-650-2face

2. Concentrează-te asupra privirii

Ochii tăi nu trebuie să fie nici prea mari, întrucât acest lucru te va face să pari surprinsă, însă nici prea mici, întrucât vei arăta încruntată sau confuză. Privirea trebuie să fie îndreptată spre înainte, fără să dai impresia că te uiți într-un punct fix.

Celebrități precum Angelina Jolie, Sharon Stone și Drew Barrymore folosesc acest truc, reușind să perfecționeze această tehnică vizuală prin care își fac privirea să pară mai intensă.

59405-r3l8t8d-650-3face

3. Nu zâmbi prea tare

În momentul în care zâmbești exagerat, chipul tău poate căpăta un aspect forțat sau nesincer. Acest gest poate chiar să îți altereze ușor trăsăturile, închizându-ți trăsăturile și făcând să îți apară riduri de expresie.

59605-r3l8t8d-650-4face

4. Subțiază-ți fața

Pentru a reduce spațiul pe care fața ta îl ocupă în fotografie, poți aplica acest truc simplu: întoarce fața la un unghi de 30 de grade față de cameră și lipește-ți limba de cerul gurii. Acest lucru îți va face fața să pară vizibil mai subțire.

59655-r3l8t8d-650-5face

5. Nu îți țuguia buzele

Acest gest care a fost foarte răspândit prin fotografiile de pe internet nu doar că este neatractiv, însă nici nu te flatează din punct de vedere fizic. Vei arăta mult mai bine dacă îți vei lăsa buzele relaxate decât dacă vei arăta de parcă urmează să săruți pe cineva.

59455-r3l8t8d-650-6face

6. Ajustează unghiul camerei

În cazul în care fotografia este făcută de jos, fața ta va părea mult mai voluminoasă decât este și trăsăturile vor arăta mult mai rigide și masculine. Optează pentru o poziționare a camerei ușor deasupra feței tale, întrucât privitul în sus va face ca perspectiva asupra trăsăturilor tale să fie una mult mai bună.

59505-r3l8t8d-650-7face

7. Ridică bărbia

Atunci când faci fotografii din profil, ridică bărbia ușor; acest lucru îți va face fața să arate mai expresivă și îți va subția gâtul.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus