Connect with us

11 trucuri de stil și frumusețe pe care ar trebui să le folosească absolut orice femeie

FASHION & BEAUTY

11 trucuri de stil și frumusețe pe care ar trebui să le folosească absolut orice femeie

Femeile au o înțelepciune fără limite. Ele știu cum să se aranjeze astfel încât să arate impecabil fără să cheltuiască prea mulți bani și fără să piardă prea mult timp, folosind diverse trucuri. Iată unele sfaturi de frumusețe care sigur îți vor fi de ajutor:

1. Încălzește rujurile vechi și acestea vor fi ca noi

Apucă partea colorată a rujului cu o pensetă și adu-o deasupra flacării unei lumânări. Când se va răci o să arate ca nouă.

2. Încălzește ondulatorul cu uscătorul de păr înainte de a-ți curba genele

Ține ondulatorul sub apă caldă sau usucă-l cu foehnul timp de un minut înainte de a-ți curba genele, dacă vrei un efect care să reziste mai mult.

3. Folosește vaselină pentru a scăpa de punctele negre

Anumite remedii pot să îți afecteze pielea, dar vaselina este un mod sigur și eficient de a scăpa de punctele negre. Spală-te pe față și aplică apoi vaselină, după care acoperă zona cu o folie
alimentară. Pune pe deasupra un prosop încălzit și umezit. După cinci minute, îndepărtează prosopul și folia și folosește șervețele uscate pentru a-ți apăsa nasul.

4. Pregătește-ți un rimel sigur pentru gene și piele

Macină bine câteva tablete de cărbune activat, adaugă puțin gel de aloe vera și amestecă. Poți folosi rezultatul pe post de rimel.

5. Folosește bandă adezivă atunci când îți tai unghiile

Dacă nu mai vrei ca bucăți din unghiile tale să se împrăștie peste tot atunci când le tai, pune puțină bandă adezivă pe marginile forfecuței.

6. Asigură-te că ai niște pensule de machiaj adecvate

Dacă vrei ca pensulele de machiaj să-și păstreze forma și funcționalitatea pentru mai mult timp, trebuie să le speli și să le lași la uscat într-o poziție verticală.

7. Balsamul de buze poate fi folosit la înmuierea cuticulelor

Încearcă să folosești balsam de buze pentru a-ți înmuia cuticulele. Acesta conține ingrediente care înmoaie pielea din jurul unghiilor, ajută la vindecarea crăpăturilor și oferă un plus de
hidratare.

8. Nu te șterge pe față cu prosopul dacă vrei să ai o piele fină

Femeile din Coreea, după ce se spală pe față, nu se șterg cu prosopul, ci aplică imediat cremă hidratantă, deoarece pielea o absoarbe mai bine în acest fel.

9. Dacă vrei să folosești produsele tale cosmetice favorite până la ultima picătură, încălzește-le cu uscătorul de păr

Dacă mai ai doar foarte puțin fond de ten și nu poți să îl faci să iasă, încălzește recipientul cu ajutorul uscătorului de păr.

10. Încearcă rujurile pe vârfurile degetelor ca să găsești nuanța potrivită

De regulă, când testăm rujuri în magazin, le aplicăm la încheietura mâinii. Totuși, cel mai corect ar fi să le aplici pe degete, deoarece acestea conțin un pigment roșiatic, asemănător cu cel
care colorează buzele.

11. Dacă vrei ca pielea ta să îți absoarbă mai bine crema, folosește o sticluță de deodorant cu bilă

Dacă ți-ai terminat antiperspirantul, nu arunca repede recipientul. Spală-l bine și adaugă acolo orice cremă, gel sau ulei vrei. Bila va masa tenul, iar crema va fi absorbită astfel mai bine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus