Connect with us

8 greșeli vestimentare care îți strică orice apariție. Învață varianta corectă!

FASHION & BEAUTY

8 greșeli vestimentare care îți strică orice apariție. Învață varianta corectă!

Poți să mergi la sala de gimnastică tot timpul, să mănânci numai mere verzi, să alergi în fiecare dimineață și să reușești să ai silueta visurilor tale și apoi să strici totul alegând o ținută nepotrivită. Pe de cealaltă parte ai putea să ai o mulțime de imperfecțiuni pe care să le ascunzi cu hainele potrivite. Iată câteva trucuri pentru a arăta mai bine și iată care sunt greșelile pe care ar trebui să eviți:

1. Pătratele mari

Hainele care au carouri mari pot să îți distrugă silueta. Sunt stilate, dar îți pot adăuga câțiva cm în plus în zona șoldurilor. Alege haine cu imprimeuri neutre și culori simple. Dacă nu poți să trăiești fără carouri, caută haine cu niște carouri mai mici.

2. Imprimeurile orizontale

Imprimeurile orizontale te fac să pari mult mai masivă. Dacă îți plac foarte mult hainele în dungi, e suficient să schimbi orientarea – dungile orizontale te fac să pari mai slabă și mai înaltă. De asemenea, poți întotdeauna să optezi pentru o combinație clasică de culori diferite.

3. Prea multe decorații

Și volanele îți adaugă câteva kilograme în plus. Încearcă să alegi haine care nu au prea multe decorații, precum o fustă cu fermoar, ca să îți lungească silueta și dungi verticale.

4. Imprimeuri mari și elemente orizontale

Imprimeurile mari îți dau un plus de greutate, iar sandalele cu multe barete îți fac picioarele să pară mai scurte. La polul opus, un decolteu în V și o fustă despicată te poate face să pari mai înaltă. Ai grijă să alegi haine dintr-o singură culoare și pantofi de o nuanță apropiată de culoarea pielii tale. Astfel vei părea mai înaltă și mai subțire.

5. Un decolteu drept

Un astfel de decolteu poate crea impresia că ești mult mai grăsuță, dar un decolteu în V te poate face să arăți cu adevărat elegantă. Ai grijă la felul în care arată talia ta.

6. Dungi orizontale mari

Singurul lucru mai rău decât dungile orizontale pe haine sunt dungile orizontale late și în culori strălucitoare – scopul tău nu e să arăți ca un sac fără forme, nu? Pe de altă parte, o rochie într-o singură culoare, cu un imprimeu discret și o centură lată neagră în talie îți vor scoate în evidență cele mai bune trăsături și te vor face să pari mult mai slabă.

7. Culori strălucitoare

Culorile strălucitoare te fac să pari mult mai mare. Negrul, de obicei, ne face să părem mai slabe.

8. Alege blugii perfecți

Dacă nu ai reușit să găsești perechea potrivită de blugi, nu dispera. Există niște blugi perfecți pentru toată lumea. Alege niște blugi cu un număr mai mic decât cei care îți vin bine în
magazin, pentru că se vor întinde. Culorile întunecate vor părea întotdeauna mai sofisticate decât cele deschise.

Citește și 10 trucuri vestimentare care îți vor subția silueta. Iată cum poți arăta FABULOS!

Apar uneori situații neprevăzute când trebuie să ascundem kilogramele în plus, dar nu avem suficient timp ca să ținem diete sau ca să facem exerciții fizice, așa că e esențial să știm cum să alegem hainele care să ne facă să părem mai slabe. Iată câteva trucuri care îți vor fi de folos în încercarea de a arăta perfect:

1. Adaugă o linie verticală ținutei tale

Alege să porți ținute cu mai multe straturi, care să includă o jachetă lungă – aceasta te va subția și te va face să pari mai înaltă. Fii atentă la cum sunt așezați nasturii – aceștia ar trebui să fie dispuși într-un singur rând.

2. Alege sutienul potrivit

Atunci când sânii tăi nu beneficiază de sprijinul de care au nevoie, vor atrage atenția asupra burții. Un sutien de mărimea potrivită îți ridică sânii și creează un spațiu între ei și stomac. Sutienele sunt extrem de importante, deoarece unul care ți se potrivește perfect poate să îți schimbe corpul și să îți dea multă încredere în tine.

3. Poartă accesorii colorate la o ținutele monocromatice

Încearcă să porți ținute monocromatice, la care să porți un detaliu strălucitor – o jachetă, o fustă, o bluză. Acesta este un mod grozav de a distrage atenția oamenilor de la zonele cu probleme.

4. Alege rochii în formă de A

O rochie în stilul anilor 20 sau niște pantaloni în stilul anilor 60 sunt suficiente pentru a avea o ținută perfectă.

5. Închide-ți nasturii cum trebuie

Ai grijă ca nasturii să fie pe partea cea mai proeminentă a burții. Dacă sunt mai sus, chiar și cel mai mic exces o să devină vizibil, atrăgând atenția asupra sa.

6. Evită să porți materiale lejere

Materialele lejere accentuează formele. Cel mai bine ar fi să optezi pentru materiale mai groase, care să stea ca un corset. Nu alege materiale care creează mai mult volum.

7. Nu îți băga bluza în pantaloni

Atunci când îți bagi bluza în pantaloni creezi automat o linie în jurul talie, care va atrage, în mod inevitabil, atenția. Poartă bluze mai largi și nu le băga în pantaloni.

8. Alege geanta potrivită

Până și gențile pot avea impact asupra siluetei tale. Ia-ți o geantă mai mare dacă vrei să pari mai slabă. Femeile scunde ar trebui să aleagă o geantă de mărime medie.

9. Alege să porți haine mate

Materialele strălucitoare atrag întotdeauna atenția și accentuează fiecare aspect negativ al corpului, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru haine mate.

10. Împrietenește-te cu rochiile petrecute

Acestea te vor ajuta întotdeauna – rochiile petrecute nu numai că ascund burtica, dar accentuează și punctele forte ale siluetei și atrag atenția asupra sânilor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus