Connect with us

Cloud No 9 Pop-Up Store aduce primavara mai repede…

ADELINA

Cloud No 9 Pop-Up Store aduce primavara mai repede…

Cloud No 9 Pop-Up Store aduce primavara mai repede cu cele mai noi colectii ale designerilor romani

Iubitorii de fashion vor sa aduca primavara mai repede in Bucuresti. Pe 11 si 12 mai, Cloud No 9, unul dintre cele mai importante si longevive targuri de design din Bucuresti, propun o editie colorata si luminoasa, in ton cu tendintele internationale.
Peste 35 dintre cei mai importanti designeri romani de haine, incaltaminte, bijuterii si accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la Bucuresti Mall Vitan, cu colectiile lor de primavara-vara, dar si cu cele mai vandute piese ale lor.
Printre expozanti se numara By EDA, D’box by Diana Dumitrescu, Otilia Flonta, Lure Studio, Luvers, Mirabilis Art Jewelry, Porphyras, Shakara, La Maison de Confiance, Acob a porter, Cremeria, Bizar Concept, Luminaria Hand Carfted, Icrus Florea, Carmenitta, ESA, Arete, Sorin Papa Leather Forever, Fera Venti, Marabou Bijoux, Hainoteka, Alina Teodorescu Atelier, Bijoux Artemis, Noria Anis, Iheart Concept store.
Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este mai mult decât un eveniment de fashion. Este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea.
Detalii se gasesc pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/390949015038907

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus