Connect with us

Primul Revelion cu Baby Zeny si variante de ținute pentru noaptea dintre ani – FOTO

ADELINA

Primul Revelion cu Baby Zeny si variante de ținute pentru noaptea dintre ani – FOTO

Bună, tuturor! Cum ați primit iarna? Oricât m-aș pregăti pentru acest anotimp friguros, tot am impresia că am fost luată prin surprindere – La fel ca autoritățile, când vine vorba despre siguranța oamenilor din trafic și a șoselelor curățate pe timpul condițiilor meteo nefavorabile. În fine, asta e cu totul altă poveste. Astăzi vreau să povestim despre ceva frumos, elegant și fastuos – Noaptea de Revelion.

Ce înseamnă pentru voi noaptea dintre ani? Până anul acesta, am ales ca în fiecare an să muncesc când alții se distrează. Nu sunt neapărat adepta petrecerilor, ci mai mult optez pentru o ieșire elegantă la un restaurant, unde mă pot înțelege cu oamenii, pot socializa și în același timp mă pot delecta și cu câteva preparate delicioase.

Recunosc că tânjesc după un Revelion bine organizat, într-o locație de vis, unde să pot purta una dintre rochiile din imaginile prezentate în acest articol – ceva strălucitor și cu trenă! A mai rămas mai puțin de o lună până când vom sparge paharele și vom spune “Bun Venit, 2019”.

www.sungatevogue.ro

Parcă nu-mi vine să cred cât mi s-a schimbat viața de la un an la celălalt. Zeny este o domnișoară deja, care crește armonios și se schimbă de la o zi la alta. Anul acesta are parte de primele ei Sărbători de Crăciun și Revelion.

Ne-am propus ca, anul acesta, dacă nu vor interveni propuneri pentru a prezenta evenimente în deplasare, unde cu siguranță vom merge în formulă de 3, eu, Zeny și Virgil, vom alege să stăm acasă, la căldurică, să ne îmbrăcăm elegant și să petrecem în familie și alături de niște prieteni apropiați. Zenaida-Maria este cea mai importantă pentru noi și fiecare moment alături de ea este unul magic.

www.sungatevogue.ro

Chiar dacă ne-am propus să stăm acasă, nu înseamnă că nu ne vom aranja ca de Sărbătoare. Eu, Virgil și micuța noastră vom păstra tradiția și ne vom dichisi la 4 ace, cum toți oamenii obișnuiesc să facă în noaptea dintre ani. Plus că avem un motiv bine întemeiat. Sărbătorim încheierea celui mai frumos an din viața noastră. Anul în care am realizat cele mai frumoase și mai puternice amintiri din viața noastră. Venirea micuței noastre a reprezentat apogeul în tot ceea ce numim noi dragoste, trăiri și realizări.

www.sungatevogue.ro

Dacă tot a venit vorba despre ținute de gală, vreau să vă prezint modelele mele preferate, poate vă ajut și pe voi cu idei. Știu cât de greu este să găsești rochia ideală, mai ales pentru o femeie pe care o interesează aspectul ei fizic și starea de bine pe care ți-o dă o ținută perfectă, motiv pentru care, atunci când am descoperit brandul de rochii @sungatevogue, m-am gândit direct la doamnele și domnișoarele care zilnic mă întreabă despre cum să se îmbrace la evenimentele importante din viața lor. Rochiile pot fi găsite pe www.sungatevogue.ro. Facem această pregătire din timp pentru a nu intra în panică în ultima săptămână, atunci când sunt atâtea de făcut.

Sper să vă încânte alegerile mele. Mi-ar plăcea să știu dacă vă plac și voi ce ați ales.

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

 

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

www.sungatevogue.ro

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus