Connect with us

12 trucuri ca să arăți bine în pozele în costum de baie și 12 greșeli care ți le strică

FASHION & BEAUTY

12 trucuri ca să arăți bine în pozele în costum de baie și 12 greșeli care ți le strică

Trebuie să recunoaștem faptul că, în lumea în care trăim este foarte intens influențată de internet și de rețelele sociale. Astfel, într-un fel sau altul, ajungem să devenim dependenți de a posta poze pe internet și a primi aprecierile celorlalți. Vara însă este o perioadă complicată, nu avem toate hainele din celelalte anotimpuri pentru a putea să acoperim toate imperfecțiunile corpului nostru. Iată care sunt principalele greșeli pe care le fac fetele atunci când pozează în costume de baie și care sunt trucurile pentru a arăta mereu perfect în poze.

1. Când pozezi cu un colac

Atunci când te fotografiezi cu un colac, o saltea, un prosop în mână, nu îl pune în prim-plan, deoarece un obiect uriaș îți va tăia vizual silueta pe jumătate. Așază colacul pe o parte – aceasta va ajuta la corectarea anumitor imperfecțiuni ale corpului și vei da impresia de talie mai subțire prin comparație.

2. Pozatul lângă piscină

Atunci când pozezi lângă piscină, evită liniile drepte. Amintește-ți că nu ar trebui să îți poziționezi picioarele în același fel, pentru că vei da impresia de picioare foarte late și groase. Ridică piciorul care este mai depărtat de cameră și apleacă-te puțin în față pentru a da impresia de talie mai subțire.

3. Cum stai în picioare

Atunci când stai în picioare și nu dai formă corpului tău, poți da impresia de talie mult prea groasă și umeri foarte lați. Evită poziția “soldatului”, cu picioarele deschise la lățimea umerilor. La urma urmei, când stai dreaptă cu fața la camere, corpul își pierde curburile naturale și arată plat. Stai din proful și încearcă să te folosești de mâini pentru a da naturalețe poziției tale.

4. Cum folosim accesoriile

Nu uita să te folosești de accesorii deoarece, cu ajutorul acestora poți atrage sa distrage atenția de la anumite părți ale corpului. De exemplu, dacă ai un abdomen plat și o talie subțire, poți lega un pareo pe șolduri – talia va deveni vizual mai îngustă. Amintește-ți de asemenea că, atunci când ai legat ceva în talie, trebuie să te fotografiezi din față pentru că, din spate fesele tale vor părea plate.

5. Pozele pe șezlong

Dacă vrei să faci un cadru în care stai pe șezlong, nu te întoarce cu fața la fotograf – această mișcare deformează corpul: partea superioară arată prea voluminoasă iar picioarele, dimpotrivă, sunt scurte. Optează pentru o poză din profil sau semi profil și orientează picioarele spre marginea pozei, astfel încât picioarele să pară mai lungi. Nu uita să îți încordezi abdomenul și spatele.

6. Poze cu fața la cameră

Dacă vrei să faci o poză cu partea superioară a corpului, nu sta într-o poziție răsucită. Dacă vei face acest lucru, pe abdomen și pe brațe pot să apară cute inestetice de piele. Stai pe spate și încearcă să te întinzi.

7. Ai grijă la postură

Concentrează-te întotdeauna să stai dreaptă, deoarece un spate cocoșat poate strica oice poza. Pentru a ajuta musculatura corpului să pară mai tonifiată și mai bine dezvoltată, ridică-te puțin pe vârfuri.

8. Nu sta cu genunchii la cameră

Atunci când faci o poză în costum de baie, nu sta cu genunchii orientați direct spre cameră, pentru că vei da senzația că picioarele tale sunt mai masive decât sunt cu adevărat. Încearcă să te întorci spre lateral și să tragi de umeri spre spate pentru a sta dreaptă. Încordează picioarele pentru a te asigura că nu există zone inestetice.

9. Cum ascundem burtica

Dacă nu ai un abdomen ideal, poți să optezi oricând pentru o poză pe marginea piscinei, care să îți ascundă toate imperfecțiunile. Astfel, centrul de interes va fi zona frumoasă a decolteului, nu cea abdominală. Ai grijă să întinzi întotdeauna gâtul și să nu îți rezemi bărbia pe umăr, pentru că vei da senzația că ai un cap mai mare și mai voluminos.

10. Pozele tip portret

Ai grijă să nu faci poze de sus în jos atunci când faci o fotografie tip portret. Este bine ca fotograful să te surprindă de la nivelul tău, iar privirea ta să fie orientată ușor spre lateral. Astfel, vei da și senzația unui gât mai lung și mai subțire.

11. Pozele cu părul ud

În fotografiile din reviste, fetele cu păr umed arată întotdeauna superb însă acest lucru se datorează numeroaselor produse de styling folosite pe părul lor. Ar fi de preferat să aștepți ca părul tău să se usuce puțin pentru a avea textură și volum.

12. Ține cont de simetrie

Atunci când faci o poză, este important să ții cont de simetrie și, mai ales, de asimetrie. Deși fundalul tău ar trebui să fie poziționat drept, corpul tău ar trebui să creeze unghiuri. De exemplu, poți să îndoi o mână sau un picior.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus