Connect with us

7 probleme cu care se confruntă fetele în fiecare zi. Tu cum le rezolvi?

LIFESTYLE

7 probleme cu care se confruntă fetele în fiecare zi. Tu cum le rezolvi?

Ce poate să fie mai frumos decât să fii femeie? Femeile sunt frumoase, grijulii, afectuoase, politicoase și emotive. Chiar dacă le vedem întotdeauna frumoase, aranjate, ca scoase din cutie, însă realitatea este aceea că, în spatele apariției lor aproape perfecte, stau multe alte lucruri. Ei bine, există câteva probleme de zi cu zi cu care se confruntă aproape toate femeile, pe care cel mai probabil numai ele le înțeleg. Iată care sunt aceste situații prin care trec atât de des femeile.

1. Oja sărită de pe unghii

În această categorie intră și ruperea și ciobirea unghiilor. Numai fetele înțeleg cât de greu este să te chinui să dai stratul perfect de ojă pe unghii, să aștepți 30 de minute fără să ai posibilitatea de a te mișca, pentru ca a doua zo să vezi că oja ți-a sărit de pe unghii. Cu atât mai dureros este atunci când îți rupi o unghie și trebuie să le readuci pe toate celelalte la același nivel. E groaznic, nu-i așa?

2. Cum îți alegi ținuta

Femeile trec prin această tortură în fiecare dimineață. Te uiți întâi cum este vremea, apoi te gândești dacă ai mult de mers pe jos, trebuie să iei în calcul hainele pe care le-ai purtat în ultimele zile și persoanele cu care trebuie să te întâlnești. Numai femeile înțeleg ce înseamnă să te îmbraci și să te dezbraci de 10 ori în fiecare dimineață în încercarea de a alege o ținută care să o avantajeze și, în final ajung să poarte aceleași haine pe care le aleg în fiecare zi.

3. Pantofii incomozi

Fiecare femeie este vinovată de faptul că a trecut prin asta la un moment dat! Există cel puțin un moment în viața fiecărei femei când este forțată să suporte o pereche de pantofi incomozi, care îi strâng picioarele și îi fac bătături. Ce este mai rău este că, atunci când le vorbești bărbaților despre asta și îi rogi să te înțeleagă, se comportă de parcă habar n-au despre ce vorbești și de ce nu alegi să porți o pereche de teniși simpli.

4. Epilatul

Acest lucru poate deveni problematic, mai ales vara. Oricât de mult ne-am chinui, exceptând situația în care apelăm la o intervenție definitivă, este mai mult decât imposibil să fim întotdeauna perfecte!

5. Jeanșii strâmți

Oricât de bine ar arăta atunci când stăm în picioare, blugii extrem de strâmți pot să fie un coșmar, nu numai atunci când stai jos, cât și atunci când încerci să îi îmbraci. Cu atât mai complicate devin lucrurile după ce i-ai spălat, sau atunci când trebuie să îi storci, este ca un antrenament la sală, nu-i așa?

6. Sutienele

Sutienele nu par a fi o amenințare atât de mare, nu-i așa? Ei bine, îți dai seama de cum stau lucrurile cu adevărat decât atunci când vezi bucuria unei femei atunci când își sutienul jos. Nimic nu se compară cu acest gen de relaxare!

7. Stai mereu încordată

Exceptând situația în care ești pasionată de mers la sală, exerciții și întreținere fizică, cel mai probabil nu ești într-o formă impecabilă. Desigur, nu este nicio problemă ce nu poate să fie rezolvată cu puțină încordare a abdomenului sau, cum se spune simplu, “suge burta!”. Oricât de frumos ar fi efectul final, este mai mult decât obositor să faci asta toată ziua.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus