Connect with us

Camera Zenaidei este gata! Uite cum arată – GALERIE FOTO

ADELINA

Camera Zenaidei este gata! Uite cum arată – GALERIE FOTO

Mult a fost, puțin a rămas…

Asta este fraza care, fie că vreau, fie că nu, mi se repetă în minte de la prima oră a dimineții până noaptea târziu. Poate pentru că așteptarea a fost atât de lungă, iar acum pe ultima sută de metri s-au adunat atâtea stări diferite, care totuși au același fundament.

Timpul se scurge, iar noi verificăm zilnic listele de cumpărături pe care suntem nevoiți să le facem până la începutul lunii viitoare, atunci când familia noastră se va mări. După cum v-am prezentat într-un articol recent, lista cu cele de trebuință este lungă și diversă. Trebuie să recunosc că, la fiecare sesiune de shopping am fost foarte entuziasmată de ceea ce-mi vedeau ochii și îmi atingeau mâinile – lucrușoare mici, vesele, parcă au fost concepute pentru păpuși, de la body-uri, mănușele, pantofiori și prosopele, până la cărucioare, scoici, landouri, plase de țânțari, umbrele, și mobilă pentru oameni mici.

Este o adevărată frenezie să te trezești dintr-odată cu toate minunățiile astea în casa în care, până în prezent nu era nici urmă de așa ceva. Pentru fiecare pas în parte mi-am arătat entuziasmul și m-am implicat cum face orice mămică dornică să-i ofere puiului ei ce e mai frumos și mai bun. Un moment care m-a marcat a fost atunci când, pe ușa au intrat 4 băieți cu brațele încărcate cu piesele de mobilier pe care ulterior au început să le instaleze în dormitorul nostru matrimonial.

Aș prefera să va iau cu începutul și să vă povestesc (asta în cazul în care nu știți deja) că, din luna octombrie a anului trecut locuim într-un cartier liniștit, pe lac, din nordul capitalei, într-un apartament cu 3 camere și o curte spațioasă. Dorința mea cea mai mare a fost să am o camera destinată special unui dressing, pe care să mi-o decorez după bunul plac, să-mi etalez toate gențile, bijuteriile, hainele și perechile de pantofi ca la magazin. Nu de alta, dar mă săturasem să le depozitez în cutii din cauza lipsei spațiului. Pentru asta am făcut această mutare de la apartamentul cu două camere în care am locuit timp de 5 ani, la cel în care locuim acum. Și am reușit să-mi transform visul în realitate. Dressing-ul mult visat a fost schițat de un arhitect și “împodobit” așa cum am visat. Evident, și Virgil are o parte care i se cuvine, că doar așa fac doi oameni care se iubesc, împart totul.

După asamblarea lui, la nici 2 săptămâni am aflat că “suntem însărcinați”. Hopa! Ce ne facem cu situația asta? Care situație?! Păi cum…tocmai am folosit cea de a 3 a camera pentru dressing și vine bebele. Am încercat să ne gândim la o soluție și ne-am dat seama că nu este cazul de panică, mai ales că în primul an este bine să-ți ții bebelușul aproape pentru a-i cunoaște toate nevoile, gesturile și pentru a ști cu exactitate când are nevoie de tine. Evident că am luat în considerare și nopțile în care mă voi trezi din 2 în 2 ore pentru alăptat, și nu mi-aș dori să sparg ușile cu fruntea din cauza oboselii. Mămicile știu ce vorbesc ☝?

În concluzie, am hotărât ca pătuțul și comoda special create pentru bebe să fie montate în dormitorul nostru, mai ales că este suficient de spațios și asta nu ar încurca pe nimeni, ba mai mult, ne-ar ușura viața tuturor.

 

Întorcându-mă la momentul în care băieții au ajuns cu mobila despre care va spuneam, trebuie să vă spun că aproape îmi dădeau lacrimile de bucurie când vedeam pătuțul și mă gândeam că, în curând de acolo ne va zâmbi bebelușul nostru drag.

Amândoi suntem pretențioși și căutăm perfecțiunea în tot ceea ce facem. Nu ne-am abătut nici de data asta pentru că, din punctul nostru de vedere, mobila celor de la Romina Furniture este multifuncțională și foarte calitativă, pe lângă design-ul minunat, care a făcut ravagii chiar și peste hotare, fiind într-o strânsă legătură cu piață comercială a Statelor Unite ale Americii și nu numai. Îi urmăream de ani buni, minunându-mă de ce frumuseți fac. Parcă-ți vine să le cumperi chiar dacă nu ai copii, să fie acolo, să te bucuri doar tu de ele.

După cum știți, evit să fac abuz de culoarea roz, așa cum am văzut că se obișnuiește când vine vorba despre un bebeluș fetiță. Și mai ales că rozul ar fi fost că nuca-n perete în dormitorul nostru cu maro și alb. Așadar, am optat pentru culori neutre, plăcute și deloc obositoare. Pentru lemnul masiv am ales gri deschis cu striații plăcute la atingere și butoni din pietre Swarovski, iar pentru tapițerie, bej cu aplicații Swarovski. Lenjeria de pat alcătuită din 5 piese este 100% din bumbac și îmbracă minunat pătuțul adorabil pe care l-am ales.

Înainte de a da comandă pentru aceste piese de mobilier, am avut plăcerea să vizităm fabricile lor, să vedem totuși unde se întâmplă tot procesul de producție și de unde pleacă minunățiile pentru bebele nostru și, fie vorba între noi, să ne convingem care este motivul pentru care sunt atât de bine cotați pe piață. Ajunși în halele lor imense, unde se lucra de zor, am rămas plăcut impresionați văzând cât de curat se lucrează și cât de frumos arată totul. Oamenii ne-au întâmpinat cu un zâmbet larg pe față, lucru rar întâlnit în locurile în care se muncește din greu. Nu ne-am imaginat vreodată că oamenii din staff-ul unei fabrici de mobilă pot fi atât de atenți la modul în care lucrează. N-am mai fi plecat de acolo. Efectiv ne-am îndrăgostit de primirea pe care ne-au făcut-o și, când am văzut cât de atent sunt toate aranjate, de la scaune, mese, comode, oglinzi până la lenjerii, paturi, perne și cuverturi de pat super calitative cu broderii alese.

Nu spun des aceste lucruri despre oameni pentru că nu mi se întâmplă des să fiu impresionată de așa ceva. De cum am intrat în fabrică am știut că vom pleca mulțumiți și cu comanda plasată. Totul arăta impecabil. Ne-au dat ca termen o lună. Trecând în octombrie prin această etapă și având experiențe neplăcute cu termenele de livrare, am fost convinși că, și în cazul lor vom avea parte de întârzieri. Mai ales că sunt foarte solicitați. Însă toate celelalte detalii ne-au făcut să nu renunțăm și să dăm o șansă colaborării noastre. La fix o lună după plasarea comenzii, am primit telefon de la doamna Florentina Toader, pentru a mă întreba dacă suntem acasă pentru livrare. Nu ne-a venit să credem că n-au întârziat nici măcar 24 de ore. După ce băieții din echipa Romina Furniture au montat mobila, am petrecut timp de câteva ore admirând-o și parcă nu-mi venea să cred că acela este un pătuț pentru bebe. Arăta ca în vis.

Văzând toate aceste lucruri în casă, realizez tot mai mult că voi deveni mămică și mi se pare fascinant. Nerăbdătoare, am început să-i așez lucrurile deja primite sau cumpărate în sertare și să mă bucur de emoția pe o trăiesc făcând un lucru atât de simplu, dar plin de însemnătate. Sunt în ultima lună de sarcină, iar noaptea mă trezesc foarte des pentru a merge la baie. Nu eram obișnuită cu prezența lor în camera noastră și am trăit un șoc când le-am revăzut noaptea, când m-am trezit să merg la baie. Parcă nici somnul nu mă mai lua. Imaginația mea se afla deja în momentul în care Zenaida gongăne din interiorul pătuțului abia sosit. Și va avea timp suficient s-o facă, pentru că îl va folosi până la vârsta de 18 ani, dat fiind faptul că, la cumpărarea lui am primit și o extensie pe care o poate folosi după ce va mai crește.

Evident, mai este mult până acolo, avem drum lung de parcurs, dar asta este o altă discuție pentru că acum ne concentrăm strict pe poziția ei de bebeluș mult așteptat. O singură problemă ne macină acum. Oricât spațiu am avea, nouă, fetelor, nu ne este suficient. Comoda deja este plină ochi cu hăinuțe, prosoape, halate, păturici, botoșei, babețici și altele. Cu siguranță, după apariția micuței va mai trebui să mai comandăm încă una pentru a depozita toate lucrurile pentru bebe, altfel dressing-ul va suferi mici modificări.

Abia așteptăm să le punem în folosință pe toate și să ne bucurăm de ele. Așadar, după cum spuneam, mult a fost, puțin a rămas.
Vă pupăm! ??♥

Pe cei de la Romina Furniture îi puteți găsi și aici, pe Facebook, aici, pe Instagram și pe site-ul lor, rominafurniture.com

4 Comentarii

4 Comments

  1. tina

    iulie 14, 2018 la 5:25 am

    The changing station, ackward size ; changing pad ul este nefunctional, pana la urma aI sa o schimbI pe pat ,iar pt sertare iti trebuie non adhesive shelf/ drawer liner; pe parcurs ai sa ne povestesti pros si cons ; cele mai bune sfaturi ti le poate da mama ta; oricum, in fiecare zi vei avea ceva de invatat ;apropos unde iti este fotoliul din dormitorul vostru unde o vei alapta pe junioara ? iti trebuie o pozitie comoda pt alaptat ; mult succes in meseria de parinte ,este full-time job sau mai bine zis 24/7

  2. Andreea

    iulie 11, 2018 la 2:42 pm

    Buna.Hainutele de unde le ai achizitionat?:-)

  3. Andreea

    iulie 10, 2018 la 5:11 pm

    Buna Adelina !! Sper sa îmi răspunzi și mie nu îmi dau seama dacă citești mesajele ,eu sper ca da :)) ca am senzația ca fac un monolog altfel . ? Este super frumoasa mobila și rafinata și micuța e foarte răsfățata încă de pe’acum! Așa și trebuie ? mai ales dacă îți și permiți ??, de ce nu?? Ma iau emoțiile pozitive la fiecare postare de’ a ta ,mai ales ca și bebelusa mea are 31 de săptămâni și ma gândesc și eu la fel ca și tine ca mult a fost , puțin de tot a mai rămas ?????? ,la fel și cu drumurile la baie noaptea care au început sa fie din ce in ce mai chinuitoare :))) ,odihna ioc ? . Mai ai puțin , abia aștept sa o văd pe Zeny și ma gândeam ca nici nu ti s ar fi potrivit sa ai băiețel la cât de feminină ești și la ce dressing ai :))) și la câte o poți învata pe Zeny in materie de frumusețe ,moda ,trucuri etc. Sa fii sănătoasă Draga mea , atât tu cât și fetița ta ,naștere ușoară îți doresc ,ai un medic de valoare , rămâi pozitivă și la fel de fericita mereu pentru ca nu ai motive de Tristețe sau negativism !! Te pupacesc tare ????

  4. vezentan anca ioana

    iulie 10, 2018 la 3:35 pm

    Superb totul! Nastere usoara Adelina! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus