Connect with us

Totul despre pretrecerea de baby shower, cadouri, emoții și organizare. GALERIE FOTO

ADELINA

Totul despre pretrecerea de baby shower, cadouri, emoții și organizare. GALERIE FOTO

Bună, dragilor!

Am luat o zi pauză de la evenimentul de #babyshower organizat marți în cinstea Zenaidei-Maria, care peste o lună își va face apariția. Începutul lunii august este plin de însemnătate pentru mine și Virgil, deoarece o vom strânge în brațe pe cea de care ne-am bucurat timp de cele 34 de săptămâni  (până în prezent). Suntem din ce în ce mai nerăbdători și emoționați pentru marele eveniment și nu trece zi din viața noastră fără ca noi să nu ne pregătim – fie cu lucrușoare de oameni mici, așa cum îmi place mie să le spun bebeilor, fie cu drumuri la clinica unde voi naște pentru a stabili ultimele și cele mai importante detalii, sau pur și simplu pregătirea psihică pentru o schimbare atât de mare și importantă în viața noastră de cuplu.

Tot în categoria pregătirilor pentru bucuria familiei noastre s-a încadrat și petrecerea de baby shower a Zenaidei-Maria.
Evident că a fost responsabilitatea mea, fiind organizată numai pentru fete, așa cum este tradiția – 40 de fete cochete, plus Zeny care ne-a fost alături din burtică și a dat din piciorușe pe tot parcursul serii. Parcă știa ce se petrece.

Virgil a petrecut și el câteva ore cu gașca de băieți în timp ce fetele lui povesteau de zor despre sarcină, naștere și minunății legate de viața de mămici.
M-am bucurat să am alături de mine prietene apropiate care au venit entuziaste și dornice să afle ultimele amănunte înainte de a-i da naștere micuței Zenaida. Și eu am ascultat cu mare interes sfaturile lor și ne-am bucurat împreună de câteva ore petrecute în aer liber.

Mâncare delicioasă, muzică ambientală, zâmbete largi și un decor pastelat, așa cum visam pentru acest party, toate au constituit o seară perfectă și o atmosfera de vis. Din momentul în care am știut că sunt însărcinată am visat să realizez această petrecere cu fetele, care este o tradiție de ani frumoși în America și nu numai.

Viitoarea mămică primește cadouri de la apropiate, se povestesc lucruri picante despre sarcină și viața de familie și se fac planuri pentru marea întâlnire. Cam asta înseamnă această ieșire cu fetele, iar noi nu ne-am abătut de la reguli. Și, cum românului îi place să petreacă, acest baby shower a venit mănușă într-un moment plin de emoție pentru că numărătoarea inversă a început.

Am fost atentă la toate detaliile și m-am bucurat să văd că totul a fost atât de apreciat de prietenele mele și implicit de voi, cei care îmi stați alături zilnic pe rețelele de socializare și cu care mă bucur să împart toate momentele din viața mea.

Toată mișcarea cu organizarea a fost floare la ureche pentru că nu a fost nevoie să mă descurc de una singură – și am fost tare fericită. Pentru organizare am colaborat cu Ivona, care îmi este și o foarte bună prietenă. Fiind printre altele și organizator de evenimente de ani buni, am știut că cele mai potrivite sfaturi în materie de organizare le voi primi de la ea. Și nu am greșit, pentru că mi-a stat alături la fiecare întâlnire cu cei de la Aristocrat Events, în grădina cărora s-a ținut evenimentul, pentru a discuta fiecare detaliu în parte. Ba mai mult, mi-a construit și un plan detaliat care făcea referire la fiecare moment în parte.

Iar eu, cum sunt o fire foarte organizată și tipicară, am apreciat să văd că suntem pe aceeași lungime de undă, iar dorințele noastre se aseamănă. Din această rațiune am ales să ne lăsăm pe mâinile ei și cu organizarea botezului care va fi în noiembrie, la fix 3 luni după nașterea micuței, dar și a nunții, care și ea se va întâmpla în curând. E nevoie de o adevărată desfășurare de forțe și muuultă răbdare. De ce? Pentru că sunt genul de client care vrea ca totul să se facă acum și să fie impecabil. Așa sunt eu, perfecționistă. Și culmea, mi-am găsit un bărbat la fel ca mine. :))

Suntem norocoși că Ivona este genul de organizator cu răbdare și soluții multiple la pachet. Pe restul le descurcăm noi cumva. Am ținut morțiș ca decorul să fie unul vesel, însă totuși să nu conțină mult roz, chiar dacă pe drum este o fetiță. Dacă ne dorim roz, vom bifa această culoare în cazul câtorva piese vestimentare. Îmi place să nu fie totul clișeistic și să nu mă axez pe teoria “am o fetiță, deci totul în jurul ei va fi roz”. Există și alte culori plăcute, deschise și pline de pozitivism.

Astfel, am decis împreună cu cei de la By Lora Events să decorăm totul în culori pastelate, verde (ou de rată ) alb și puțin roz, dar nu fucsia, ci pal. Am adorat aranjamentul mesei și panoul de baloane. Cum sunt foarte atentă la detalii când vine vorba despre un eveniment personal, am apreciat chiar și lumânările care pluteau în vazele cu apă și care au fost senzație după lăsarea întunericului, oferind un cadru de poveste, dar și trandafirii de grădină (david austin ) și florile, toate în pastelurile decorului, roz pal, verde, alb și auriu.

Chiar și tacâmurile au fost în ton cu restul, după cum mi-am dorit de la bun început. Aurii, la fel ca o parte dintre baloane.

Pentru meniu am ales preparate ușoare, de seară, gândindu-mă inclusiv la silueta fetelor, dar și a mea, pentru că mai am puțin și nu vreau s-o comit acum pe final. Momentan sunt cu 13 kg în plus, ceea ce îmi dă totuși un confort psihic. Revenind, meniul a fost alcătuit din: bruschete cu creveți, tartine cu brie și nucă, grisin cu Prosciutto Di Parma, bruschete cu roșîi, somon, grujoane de pui, rulou de foietaj cu legume, Canape cu Roasted Beef și hrean , orez sălbatic, legume la grătar, rață la cuptor, salate, cremă de avocado, cașcaval pane, și multe alte gustări delicioase de seară, însă la final le-am venit de hac cu niște prăjituri, la vederea cărora îți aplaudă papilele gustative, oarecum în semn de “răzbunare” pentru că eu iau kilograme și ele dau jos :))). Am glumit, evident.

Cei de la Aristocrat Events au vrut să-mi pregătească totul ca la carte și sub formă de surpriză, astfel încât nu m-au lăsat să intru în locație până la începerea evenimentului. Au complotat cu organizatorii și au așteptat-o pe Zenaida ca pe o regină. Am fost impresionată că, într-o lume atât de artificială mai sunt și oameni care au grijă de aceste amănunte și își doresc să facă totul ca la carte, chiar dacă zilnic repetă activitatea desfășurată.

Nobby nu a fost lipsită de la această petrecere, pentru că cine putea să fie detectorul perfect pentru a calitatea preparatelor, dacă nu maimuțica blănoasă. Și unde mai pui că și-a dorit să verifice fiecare cadou primit din partea prietenelor noastre, chiar dacă niciunul nu a privit-o în mod direct. Însă cei din staff-ul locatiei au văzut cât de entuziasmată este la fiecare farfurie care se plimbă pe deasupra capului ei și s-au gândit să nu o neglijeze. A avut în permanență o farfuriuță plină cu bunătăți, apă proaspătă (Prosecco nu servește?) și a fost masată non-stop de cineva. Așa viață să tot ai, am zis eu…

Zeny a primit o grămadă de cadouri minunate, colorate, vesele și foarte folositoare. A doua zi am stat și le-am așezat frumos în mobila ei, ce tocmai a sosit, însă despre care o să vă povestesc în articolele ce urmează, pentru că și acolo sunt multe de zis.

Așadar, dacă sunteți gravidute, nu ratați această ocazie minunată de a-i arăta bebelușului vostru cât de mult îl doriți și îi așteptați venirea pe lume, și mai ales pentru faptul că veți rămâne cu niște super amintiri pe care să i le atașați într-un abum pe care să-l răsfoiască peste ani de zile, când va înțelege cât de dorit a fost și ce petreceri frumoase se organizau încă din momentul în care a apărut în burtică, în cinstea lui.

Acum vă las pentru că micuței mele i s-a făcut fomiță și ar vrea ceva bunătăți. Asta până când o să-și însușească toate drepturile în mod propriu și va țipa după papa.

Vă pupăm și vă iubim la cote maxime.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
2 Comentarii

2 Comments

  1. Ioana Gherghel

    iulie 7, 2018 la 10:17 am

    De unde ai rochia aia minunata? Ieși in evidenta in toate pozele, nota 10 pentru cine te-a consiliat in alegerea vestimentației, arăți minunat!

  2. Andreea

    iulie 6, 2018 la 10:50 pm

    Ma bucur pentru tine Ade! Nu sunt de acord însă cu faptul ca ii demonstrez bebelușului meu ca îl doresc dând o petrecere . Cu asta sincer te contrazic ,eu de exemplu nu sunt adepta petrecerilor mai ales in perioada asta ,nu îmi place hărmălaia ci prefer liniștea mai mult . Asta nu înseamnă ca nu îmi iubesc copilul sau nu îl aștept cu nerăbdare ! Faptul ca am avut grija de mine in sarcina , la ce mănânc , i am pus zilnic muzica și am vorbit cu ea fac mai mult decât o petrecere . Copilul simte oricum dacă e dorit sau nu gen . Sau dacă e iubit sau nu . Nu trebuie sa dai o petrecere sa fie conștient de asta ,ei simt oricum prin ce ii transmiți vibe-ul tău pur și simplu !!! Așa ca .. lucrurile materiale nu contează ,ci ce ai tu De oferit ca timp și sentimente . O seara frumoasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus