Connect with us

Cele mai impresionante și simpatice TRANSFORMĂRI ale câinilor duși la salon

LIFESTYLE

Cele mai impresionante și simpatice TRANSFORMĂRI ale câinilor duși la salon

Câinii sunt animale jucăușe, vioaie, care nu se dau în lături de la distracție sau rostogolit. Nu îi putem compara cu pisicile, cunoscute deja pentru apetența lor specifică pentru curățenie, însă și câinii se ocupă de igiena lor personală. Cu toate acestea, există anumite rase de câini care, de ce să nu recunoaștem, au nevoie de puțină îngrijire profesională.

Ei bine, chiar și în acest domeniu, există oameni care excelează și care duc îndeletnicirea tunsului animalelor la nivel de artă. Yoriko Hamachiyo este unul dintre acești oameni. Acesta deține un salon special pentru animale, numit Yorikokoro, care se ocupă cu transformarea micilor animăluțe în adevărate jucării care aleargă și se joacă.

Astăzi vă prezentăm o colecție de câteva imagini cu cei mai simpatici clienți ai salonului și transformările lor absolut incredibile.

Uneori, pozele de la salon se transformă în adevărate ședințe foto, în care se folosesc accesorii, recuzită sau ținute speciale și interesante. Vă lăsăm să aruncați un ochi asupra lor și apoi să ne spuneți care este transformarea voastră preferată!

   

   

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus