Connect with us

8 semne că un bărbat nu este pregătit de o relație serioasă sau de căsătorie

LIFESTYLE

8 semne că un bărbat nu este pregătit de o relație serioasă sau de căsătorie

Faptul că femeile visează la ziua nunții dintotdeauna este deja bine cunoscut. Dar, la fel de cunoscut este și că bărbații încearcă să amâne cât mai mult acest moment. În plus, este un subiect destul de sensibil într-o relație. Dacă vrei să vezi dacă partenerul tău e gata să se căsătorească, dar totuși nu vrei să aduci acest subiect în discuție, fii atentă la următoarele semne care indică că nu este pregătit să o facă.

1. Nu știi nimic de fostele iubite

Bineînțeles, nici nu trebuie să știi prea multe. Însă atunci când el se referă la fostele relații ca la niște fete cu care a ieșit, s-a distrat sau a pierdut timpul, atunci probabil că și tu ești una dintre ele și cu siguranță nu este pregătit pentru ceva stabil, mai ales pentru o căsnicie.

2. Nu face planuri

Spontaneitatea e grozavă în anumite circumstanțe și chiar te poate scoate din rutină. Dar dacă nu îți poți face niciodată planuri de viitor cu el, fie că e vorba de câteva zile sau luni, atunci înseamnă că îți pierzi timpul lângă acest om.

3. Nu te vede în viitor

Nu e nevoie să îți spună direct asta ca să îți dai seama că partenerul tău nu te vede lângă el pe viitor. Poate să aleagă să nu plănuiască o vacanță cu tine peste câteva luni sau să nu te prezinte persoanelor apropiate, toate aceste lucruri reprezintă semne.

4. Dar nici tu nu îi vorbești de viitor

Dacă el îți induce faptul că nu e pregătit de ceva stabil sub masca “Să trăim momentul” și tu ai oricum reținerile tale în legătură de un eventual viitor împreună, înseamnă că, în subconștient, nici pe tine nu te face să îți dorești cu adevărat să faceți următorul pas.

5. De obicei îți răspunde greu la mesaje, dar există și excepții

Dacă ești obișnuită ca el să răspundă foarte greu la mesaje în timpul zilei, iar atunci când te iese cu băieții la bere să aștepți să te caute chiar el, nu te gândi că până atunci nu a avut timp sau că și-a dat seama între timp că îi lipsești – vrea doar o relație pasageră cu tine, cu siguranță nu un mariaj.

6. Nu e dispus să facă compromisuri

Nu există nicio relație care să nu se clădească pe baza unor compromisuri. Dacă el nu e dispus să facă unele schimbări, atunci chiar trăiește clipa și e pregătit să plece în orice moment din viața ta.

7. Vă vedeți doar seara

Întâlnirile pe timpul serii au de obicei o latură intimă. Iar dacă voi vă vedeți doar seara, fără a avea alte activități împreună pe timpul zilei, este clar că nici prin gând nu îi trece măritișul.

8. Viața lui nu e deloc organizată

Dacă are probleme pe plan profesional sau e mereu în căutarea unor experiențe noi, atunci tu sigur nu ești o prioritate, iar acest bărbat nu e pregătit să se căsătorească, cu atât mai puțin cu tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus