Connect with us

7 lucruri care te transformă instant într-o persoană mai atrăgătoare

FASHION & BEAUTY

7 lucruri care te transformă instant într-o persoană mai atrăgătoare

Există oameni care radiază un asemenea magnetism încât atrag pe toată lumea. Toți își doresc să le semene, să le fie prieteni sau să simtă aprobare din partea lor. Cel mai curios e faptul că aceste lucruri nu depind neapărat de înfățișarea lor. Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont pentru a deveni o persoană mai atrăgătoare:

1. Imaginea individuală

Trebuie să ai o imagine unică. Sau un detaliu unic. La urma urmei, aceste lucruri îi fac pe străini să te țină minte – și nu e vorba de frumusețe. Poate că ți se pare ciudat, dar chiar și
urâțenia și vulnerabilitatea pot fi unice. Orice îi poate face pe ceilalți să te țină minte – mersul, gesturile, expresiile faciale, intonația, stilul comunicării sau un articol vestimentar.
Iată câteva exemple: Charlie Chaplin e asociat cu mustața, costumul și bastonul, Joseph Stalin cu mustața, pipa și accentul, Salvador Dali cu mustața și expresiile sale faciale etc.

2. Ai nevoie de un vis măreț

Dacă vrei ca oamenii să vină la tine și să te aprecieze pentru personalitatea ta unică, existența ta trebuie să fie legată de un scop. Străduiește-te să obții ceva.

3. Ai încredere în tine

Ca să fii carismatic trebuie să ai încredere în tine. Trebuie să poți lua decizii curajoase, să te poți baza numai pe tine, să nu aștepți să te ajute alții și să le explici celorlalți ideile
tale astfel încât să te poată înțelege. Oamenii din jurul tău îți observă încrederea din comportament și din vorbire. Cel mai bine ar fi să eviți expresiile de genul „cred”, „sper”,
„presupun”, „mă aștept ca”, „poate”, „probabil”.

4. Uită de plângeri

Tu ai putea să admiri pe cineva sau ai vrea să semeni cu o persoană care se plânge tot timpul? Bineînțeles că nu. Oamenii carismatici au o gândire pozitivă. Evită criticile, plângerile și
subiectele negative. Chiar dacă nu totul merge cum trebuie în viața ta, pornește o conversație care să îți facă plăcere și care să îi bucure și pe ascultătorii tăi.

5. Folosește-te de limbajul trupului

Postura ta ar trebui să denote încredere – stai cu spatele drept, nu te juca cu vreun obiect sau cu o anumită parte a corpului tău, încearcă să zâmbești mai mult și să îți privești
interlocutorul în ochi. În general, atunci când apari în public, poartă-te de parcă ai fi o celebritate pe covorul roșu.

6. Învață să spui povești grozave

Mulți oameni cred că abilitatea de a face ca orice poveste să fie interesantă este un talent, dar nu e neapărat adevărat. De cele mai multe ori e ceva care poate fi învățat.

7. Învață să-i asculți pe ceilalți

Nu e nevoie să te consideri cea mai importantă persoană din lume. Dacă îi asculți pe ceilalți cu atenție și le arăți un interes real, oamenii din jurul tău se vor simți speciali.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus