Connect with us

Cum să slăbești RAPID! Urmează o dietă în funcție de grupa ta de sânge

LIFESTYLE

Cum să slăbești RAPID! Urmează o dietă în funcție de grupa ta de sânge

În lumea modernă, există o mulțime de oameni care doresc să piardă în greutate și fac tot posibilul pentru a urma diferite diete.Surplusul de greutate nu te poate afecta doar în ceea ce privește încrederea în tine, dar poate avea un impact negativ și asupra sănătății tale, așa că ar trebui să îți monitorizezi atent greutatea.  Oricum, găsirea modalității corecte de a pierde în greutate și de a obține rezultatele imediat este dificilă. Poți găsi pe Internet o mulțime de diete care promit rezultate surprinzătoare, în cel mai scurt timp. Poate este adevărat și unii oameni au avut rezultate, dar ține cont că depinde de la om la om.
Tipul de sânge uman este un factor important pentru manifestarea personalității și a sănătății. De aceea, ca un motiv pentru asta, dr. Peter J. D’Adamo a venit cu o dietă specială în funcție de tipurile de sânge.

1. Tipul de sânge A

Dacă ai acest tip de sânge ai de asemenea o viață pașnică și echilibrată, înconjurat de o comunitate care te susține. Și, potrivit dr. D’Adamo, ai putea să pierzi multă greutate dacă nu consumi carne și legume.
Alimentele recomandate ție sunt fasolea, fructele, legumele, cerealele integrale și alimentele proaspete.

2. Tipul de sânge B

Ai potențialul genetic de a crește maleabilitatea și ești capabil să te adaptezi la mediile schimbătoare. Nu ar trebui să consumi alimente care au un impact asupra metabolismului tău, cum ar fi linte, porumb, semințe de susan, grâu, arahide, roșii, pui și hrișcă.
Dar, ți se recomandă să mănânci legume, ouă, carne și lactate cu conținut scăzut de grăsimi.

3. Tipul de sânge AB

Ești iubitor și ești norocos în dragoste. Chiar dacă dr. D’Adamo crede că ai un nivel de acid gastric scăzut, tu iubești carnea.
Deci, atunci când consumi carne, stomacul nu metabolizează carnea și stochează grăsimi. Dar, mâncând cantități mici de carne poate remedia această problemă. Ar trebui să mănânci lapte, fructe de mare, legume verzi și tofu și să eviți alcoolul, cofeina, precum și carnea afumată și procesată.

4. Sânge tip O

Poți digera cu ușurință multe tipuri de mese care conțin cantități mari de proteine ​​și grăsimi. Și, potrivit dr. Adamo, aceasta se întâmplă ca rezultat al acizilor stomacali mari. Deci, medicul îți recomandă să mănânci carne, pește, păsări de curte și legume cât de mult, dar să eviți carbohidrații.

Condiții

Dacă suferi de o afecțiune cronică, de exemplu diabetul, ți se recomandă să consumi proteine ​​. Pe de altă parte, pot exista persoane cu diabet cărora le- ar putea fi recomandat să evite puiul sau produsele lactate. Acest lucru poate interfera cu tratamentul diabetului.
Conform Asociației Americane pentru Diabet, nu trebuie să excluzi niciun grup major de alimente. Chiar dacă pierderea în greutate poate avea un efect pozitiv asupra sănătății tale generale, trebuie să urmezi întotdeauna sfaturile medicilor pentru consumarea de alimente cu conținut scăzut de grăsimi și cu conținut scăzut de sare.
De asemenea, ar trebui să îți faci timp pentru cel puțin 150 de minute de exerciții fizice în fiecare săptămână.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus