Connect with us

7 vedete care au SUFERIT groaznic după operațiile estetice. Pe a 3-a nici nu o mai recunoști

LIFESTYLE

7 vedete care au SUFERIT groaznic după operațiile estetice. Pe a 3-a nici nu o mai recunoști

Dezvoltarea chirurgiei plastice a ajutat mii de oameni din întreaga lume să-și modifice aspectul fizic în funcție de gusturile pe care aceștia le au. În timp ce unii merg la plastician pentru a-și subția nasul sau a-și aranja buzele, alții aleg să își modifice tot corpul, ajungând astfel ca, în final, nici măcar să nu mai semene cu persoana de la început. Iată câteva exemple de utilizare a chirurgiei plastice în care rezultatul te va lăsa complet șocat.

# 1 Cayetana Fitz-James Stuart

Ducesa de Alba, Cayetana Fitz-James Stuart, este una dintre cele mai bogate femei din Spania. Pasiunea sa bine-cunoscută pentru chirurgia plastică nu i-a adus atât de multe beneficii pe cât aceasta și-ar fi dorit. Aparent, frumusețea ei izbitoare din tinerețe l-a impresionat pe celebrul pictor Pablo Picasso atât de mult încât acesta a vrut să o facă muza lui.

# 2 Michael Jackson

Probabil una dintre cele mai extreme exemple de chirurgie plastică din toate timpurile este aceea a transformării lui Michael Jackson. Se crede că el a suferit peste 100 de proceduri operatorii pentru a atinge aspectul său final. Cu toate acestea, în mod public, artistul a susținut că și-a modificat doar nasul.

# 3 Michaela Romanini

La un moment dat, Michaela Romanini a fost una dintre cele mai renumite și frumoase femei ale Europei. Cu toate acestea, pe parcursul trecerii anilor, frumusețea sa a început să pălească, așa că ea a devenit dependentă de injecțiile cu colagen de la o vârstă foarte fragedă, continuând și acum să le folosească. Ea este un alt exemplu al faptului că orice fel de dependență este nocivă, indiferent că aceasta îți creează aparența că te ajută.

# 4 Donatella Versace

Donatella Versace este o persoană extrem de talentată și de creativă. Nimeni nu înțelege de ce aceasta a apelat la operațiile estetice, întrucât era foarte frumoasă și înainte, însă creatorea de modă și-a dat seama de faptul că se îndreaptă într-o direcție greșită, așa ca a ales să rărească numărul procedurilor cărora să se supună.

# 5 Jackie Stallone

Mama celebrului actor Sylvester Stallone, Jackie Stallone are 91 de ani și declară acum că regretă intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că se simte ca și cum ar arăta ca o veveriță și că majoritatea intervențiilor pe care le-a avut au fost făcute în mod impulsiv.

# 6 Megan Fox

Nu toate operațiile estetice sfârșesc prost. Actrița Megan Fox este un exemplu elocvent pentru acest lucru. Chiar dacă ea neagă faptul că ar fi suferit vreo intervenție, este evident că a folosit proceduri estetice cel puțin în zona buzelor.

# 7 Lindsay Lohan

În urma problemelor sale grave cu dependența de droguri, cariera actriței a intrat pe o pantă descendentă. Între timp, aceasta a ales să apeleze la chirurgia plastică în speranța că acest lucru o va ajuta să își revină, însă acestea nu au părut să îi aducă vreun beneficiu.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus