Connect with us

Care este cel mai mare și ASCUNS vis al tău în funcție de ZODIE. Uite la ce visezi

HOROSCOP

Care este cel mai mare și ASCUNS vis al tău în funcție de ZODIE. Uite la ce visezi

Fiecare semn al zodiacului ar dori să-și folosească influența în mod diferit. Ce vis te va urmări toată viața, în funcție de semnul zodiacal ? Iată tot ce ar trebui să știi :

Berbec

După cum se potrivește unui semn de foc,visurile tale sunt destul de concrete. Ca Berbec, visezi mereu să pleci într-o călătorie undeva unde este frumos, să organizezi o întâlnire spontană în mijlocul săptămânii, e vorba despre bunăstarea ta sprituală în primul rând.

Taur

Comoditate și liniște, de preferință cu familia, astfel încât toată lumea să fie în siguranță – asta e scenariul tău ideal. Pe lângă asta, visezi la lux și bogăție. Iar Venus te va ajuta să vii cu idei financiare bune și te va pune și în calea unor oameni care te vor ajuta să-ți îndeplinești visurile.

Gemeni

Schimbarea e în elementul tău, așa că de îndată ce ți se îndeplinește un vis, vii imediat cu o idee nouă și mai bună. Venus te ajută să îți organizezi planurile- iar acestea nu sunt puține.

Rac

Deși ești un militant convins pentru pacea în lume, de cele mai multe ori visezi la lucruri materiale, cum ar fi o casă frumoasă, mobilier confortabil, o mașină bună. Și, bineînțeles, că toată lumea te va asculta și toata atenția va fi îndeprtată în direcția ta. Venus te va ajuta să îți dezvolți latura creativă prin care te vei evidenția.

Leu

Ca Leu, visezi la lucruri mărețe. O călătorie în jurul lumii, haine de designer, ceasuri strălucitoare- astfel de vise sunt destul de greu de satisfăcut. Din fericire, tu și dacă ajungi pe culmile succesului vei continua să te bucuri de lucrurile mici. Iar Venus îți trimite o mulțime de astfel de lucruri. Venus te va ajuta și la locul de muncă, astfel încât visele de promovare se pot realiza, de asemenea.

Fecioară

Deși pari o persoană foarte logică și rațională, cele mai mari visuri ale tale țin de latura sentimentală. Visezi la o dragoste măreață, de cinema, ieșită din comun. Venus iubește surprizele și astfel aduce imprevizibilitate și în viața ta.

Balanță

Tu ești regina visurilor. Visezi la tot ce ține de estetica frumosului. Visurile tale cele mai comune țin de amenajarea spațiului personal, poate un birou mai mare sau unul mai frumos.

Scorpion

Ca Scorpion, nimeni nu știe ce îți dorești. Nu ești genul de persoană care să își împărtășească visurile. Cel mai adesea acestea țin de dragoste. Sub influența lui Venus, vei reuși să îți abandonezi temerile și în loc să te ascunzi pe la colțuri, vei îndrăzni să urmezi nevoile inimii.

Săgetător

Vrei mereu să fii în altă parte, nici măcar nu contează atât de mult unde. Pe apă, pe jos sau cu motocicleta- tu chiar trebuie să ajungi la destinație. Venus te va ajuta să îți împlinești visul de a călători.

Capricorn

Nu prea îți faci timp să visezi. Ai atâtea sarcini și responsabilități încât nu găsești timp nici măcar pentru o sesiune de relaxare la spa. Într-un final, când te va ajunge oboseala, vei dori să te bucuri undeva, în lux, de liniște și relaxare.

Vărsător

Deși ești un semn de aer, visurile tale sunt destul de specifice. Cel mai adesea materiale: un computer nou, aparat de fotografiat, mașină off-road, mașină de cusut. Cu toate acestea, toate aceste lucruri îți servesc ceva special, adică pentru a dezvolta pasiunea. Pentru că este visul lor real: de a face ceva interesant, frumos, neobișnuit.

Pești

Pentru că ești cel mai conectat la spiritualitate, și visurile tale sunt de această natură. Visezi mereu să te dezvolți, să fii diferit.Venus, care intră în Pești o dată pe an, va avea grijă să fii omul potrivit la momentul potrivit.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus