Connect with us

Spune-ne unde te SĂRUTĂ și noi îți vom spune ce SIMTE pentru tine. Iubitul tău unde te sărută?

LIFESTYLE

Spune-ne unde te SĂRUTĂ și noi îți vom spune ce SIMTE pentru tine. Iubitul tău unde te sărută?

Când l-ai întâlnit doar câteva săptămâni, încă nu poți spune dacă este dragostea adevărată sau nu. Unii bărbați au probleme cu sentimentele. Adesea ei nu spun cum se simt.  Un lucru este sigur, felul în care te sărută îi dezvăluie sentimentele pentru tine.

1. Frunte

Un sărut pe frunte înseamnă frecvent că partenerii au construit o mare prietenie. În funcție de situația în care are loc sărutul, poate indica și o afecțiune profundă pentru cel iubit.  În acest fel, dovedești că, în compania acelei persoane, te simți confortabil.

2. Buze

Deși există o mulțime de tipuri de săruturi pe gură, de obicei toate înseamnă același lucru.  De obicei, un sărut pe buze înseamnă “te iubesc” sau “vreau să te cunosc”, în funcție de intensitatea lui. Există, de asemenea, cei care folosesc un sărut pe buze ca un salut prietenos.

3. Obraz

Acest tip de sărut este cel mai des întâlnit, și cu siguranță primul sărut pe care ți-l amintești încă din copilărie. Importanța lui în viața ta nu se schimbă de-a lungul anilor. Un pupic pe obraz reprezintă un gest simplu, prietenos și intim pentru toți, copii sau adulți.

4. Cap

Un sărut pe cap are mai multe sensuri. Părinții își sărută de obicei copiii pe cap. Un sărut blând pe cap este uneori folosit ca o semnal că va urma un sărut mai intim, pe buze, sau ca o demonstrație a prieteniei. Importanța unui sărut depinde de situația în care apare.

5. Ureche

Un sărut plantat ușor pe ureche, atingând și stimulând lobul urechii trezește dorințe intime. Este interesant, mai ales când este combinat cu sărutări delicate pe buze. Are mai multe sensuri. Unul dintre ele ține de o latură frivolă sau provocatoare, deoarece urechea este unul dintre punctele erogene. Stimularea urechii poate încinde atmosfera.

6. Nas

Un sărut pe nas este uneori mai bun decât un sărut pe buze.  Un sărut blând pe nas reflectă îngrijorarea acelei persoane și cât de mult îi pasă de tine. Bărbații sărută de multe ori pe nas femeile pe care le consideră perfecte pentru ei.

7. Gât

Este, de obicei, unul dintre săruturile favoritele și poate fi continuat de un sărut pasional pe buze. În general, un sărut pe gât indică niște intenții ce țin de latura sexuală…

8. Mână

Una dintre cele mai vechi și mai acceptate sărutări. Acest sărut exprima în trecut respect și admirație. Pe vremuri, copiii sărutau mâna tatălui lor, pentru a-și exprima respectul față de el. În prezent, sărutul blând pe mâna este o modalitate bună de a arăta afecțiunea și a fi drăguț cu partenerul tău. Această formă de sărut este rar folosită totuși și este considerată demodată.

9. Umăr

Există multe femei care se simt și ele emoționate atunci când partenerul lor le sărută pe umeri. Săruturile în această parte a corpului sunt extrem de romantice și se folosesc ca o formă de terapie atât la bărbați cât și la femei. Umerii acumulează o mare tensiune pe parcursul zilei și uneori este necesar să le arăți o mică dragoste, precum și să le oferi un masaj bun.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus