Connect with us

Când ar fi PERFECT să te CĂSĂTOREȘTI în funcție de ZODIE. Uite când vei merge la altar

HOROSCOP

Când ar fi PERFECT să te CĂSĂTOREȘTI în funcție de ZODIE. Uite când vei merge la altar

Exact ca ziua ta de naștere, semnul tău zodiacal dezvăluie multe lucruri despre tine, despre relația ta cu cei din jur, profesia pe care ar trebui să o alegi etc. Deși nu există o vârstă potrivită pentru a te căsători iar acest lucru se poate întâmpla la 20 de ani sau la 50, este foarte important să îți găsești persoana potrivită. Există oameni care sunt meniți să fie împreună și oameni care trec prin relații ca gâsca prin apă fără să ajungă nicăieri sau să nu învețe nimic, însă acest lucru depinde de fiecare om în parte.

Mai jos vei vedea care este exact modul în care zodiile îți influențează căsnicia și partenerul de viață.

Vărsător (19 ianuarie- 18 februarie)

Oamenii născuți în această zodie vor putere și libertate. Majoritatea dintre ei își pun pirostriile destul de târziu. Pe lângă libertate, ei prețuiesc siguranța, ceea ce înseamnă că vor căuta oameni cu care să fie pe aceeași lungime de undă, indiferent de cât de mult va dura această căutare.

Pești (18 februarie – 20 martie)

Peștii au o imaginație bogată și au tendința de a se pierde în propria lume imaginară. Asta se poate întâmpla adesea și poate părea că sunt absenți sau dezinteresați. Peștii sunt predispuși la căsnicie încă din tinerețe deoarece se lasă furați rapid de mirajul romantismului.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Berbeci au o tendință de a grăbi lucrurile, sunt impulsivi și nu se gândesc dacă e dragoste sau infatuare. În același timp, sunt raționali și știu bine ce își doresc, așa că își vor petrece mare parte din viață analizând dacă să ia o decizie sau nu.

Taur (19 aprilie– 20 mai)

Taurii au o personalitate ce inspiră fidelitate, de aceea, sunt genul de parteneri care preferă relațiile lungi. Ideal pentru un taur este să își găsească un partener încă din tinerețe, lângă care să rămână cât mai mult timp.

Gemeni (20 mai – 20 iunie)

Gemenii se comportă asemenea unor păsări libere și au tendința să schimbe partenerii ca pe șosete, pentru că se plictisesc repede. Cu toate acestea, în momentul în care găsesc omul potrivit, vor rămâne pentru totdeauna lângă el și nu vor ezita să apeleze la o căsnicie pentru a-și consolida relația.

Rac (20 iunie – 22 iulie)

Sunt familiști convinși și sunt bine orientați în ceea ce privește relațiile interumane, astfel că preferă să se așeze la casa lor de tineri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Sunt monogami și selectivi, așa că preferă să fie singuri până găsesc persoana potrivită pentru ei. Ei își doresc să aibă relații lungi și serioase, iar lucrul care îi va face să rămână pentru eternitate alături de o persoană este confortul pe care aceasta îl oferă într=o relație, astfel că leii nu vor ezita să se stabilizeze atunci când se simt perfect în siguranță cu o anumită persoană.

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele au un puternic simț al eticului, sunt determinate și preferă să își stabilească mereu obiective pentru care să lupte ulterior cu scopul de a le îndeplini. Căsătoria este unul dintre lucrurile pe care fecioarele și le doresc, astfel că de multe ori se pot căsători de tinere doar pentru a-și atinge acest scop.

Balanță (22 septembrie- 23 octombrie)

Cei născuți în această zodie sunt familiști și preferă să se căsătorească, însă nu se aruncă cu capul înainte și așteaptă să își dea seama dacă persoana lângă care sunt este potrivită sau nu. Căsătoria poate apărea mai târziu pentru ca în mare parte din cazuri fecioarele nu știu de la început ce își doresc și ce ar trebui să aibă alături de ele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este simbolul extremelor. El se îndrăgostește cât ai bate din palme însă apoi poate să renunțe extrem de ușor la un om sau la o relație. Aceștia au mari probleme cu încrederea și nesiguranța dintr-o relație. Se căsătoresc, divorțează, se căsătoresc, dar dacă își rezolvă problemele, pot avea căsnicii de lungă durată extrem de fericite și de pasionale.

Săgetător (21 noiembrie – 22 decembrie)

Ca și Vărsătorii, Săgetătorii iubesc libertatea. Acestora nu le place să fie ”legați” de o singură persoană și să aibă o familie, ignorând societatea. Sunt rebeli și nu acceptă să fie obligați să îndeplinească cerințe sociale, astfel că nu privesc căsătoria ca pe un pas prea important în viață.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii iubesc responsabilitățile și, în loc să fugă de ele, le acceptă. Astfel, pentru ei căsnicia este un pas normal și firesc în viață și nu se sfiesc să se căsătorească devreme.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus