Connect with us

8 trucuri secrete pentru SLĂBIT rapid. Numărul 4 dă rezultate IMEDIAT

LIFESTYLE

8 trucuri secrete pentru SLĂBIT rapid. Numărul 4 dă rezultate IMEDIAT

Din ce în ce mai mulţi oameni îşi doresc să piardă în gruetate şi să înveţe cum să facă acest lucru într-un mod corect şi eficient. Aceste 10 sfaturi te vor ajuta să înveţi cum să faci acest lucru şi te vor lămuri cu privire la miturile vehiculate în legătură cu slăbitul.

1. Ai grijă la lichidele pe care le consumi

Bea ceai verde. Un studiu recent a comparat efectul metabolic al ceaiului verde cu cel al unei băuturi normale şi s-a descoperit că acesta te ajută să arzi cu 70% mai multe calorii. Acest efect se datorează antioxidanţilor naturali existenţi în ceaiul verde. Astfel, ai putea înlocui celelalte tipuri de ceaiuri pe care le vei cu acest gen de ceai şi vei observa diferenţa în organismul tău.

2. Evită băuturile pline de calorii

Oamenii de ştiinţă au descoperit că organismul nostru asimilează caloriile lichide în mod diferit faţă de caloriile solide. Astfel, dacă vei mânca un bol de paste pline de calorii, corpul tău îţi va transmite senzaţia de suficiență, însă dacă vei bea o băutură plină de calorii, corpul tău este foarte posibil să îţi mai ceară şi un al doilea pahar. Printre băuturile de acest gen se numără sucurile, cafeaua şi vinul. Consumând o astfel de băutură pe timpul zilei, vei depune cel puţin 800 de calorii în corpul tău peste noapte, fără a avea senzaţia de saţietate.

3. Începe să ridici greutăţi

Achiziţionează-ţi un set de greutăţi mici de la un magazin cu specific sportiv. Greutăţile de 2kg sunt perfecte pentru începători. Făcând ridicări cu astfel de greutăţi, îţi vei spori metabolismul şi îţi vei îmbunătăţi circulaţia sângelui. Cu cât muşchii tăi sunt într-o formă mai bună, cu atât vei scădea mai repede în greutate. Antrenamentele pentru tonifierea muşchilor sunt foarte uşoare, poţi începe prin a face câteva genuflexiuni sau fandări cu greutăţi. Încearcă să sporeşti progresiv numărul repetărilor pe parcursul zilelor de antrenament.

4. Renunţă la a consuma sare

Sodiul din sare contribuie la retenţia de apă, lucru care te va face să arăţi umflată. Retenţia de apă îţi încetineşte arderile din organism, făcând slăbitul mult mai lent şi mai dificil. Principalele mâncăruri care conţin extrem de multă sare sunt gustările precum chipsurile sau covrigeii, mâncarea de fast-food, mezelurile şi produsele la conservă. Încearca să renunţi la aceste alimente şi să îţi compui dieta din fructe şi legume.

5. Nu neglija cantitatea de somn de care ai nevoie

Deşi acest lucru ar putea părea extrem de uşor de spus, lipsa somnului te va face să te îngraşi. Femeile care dorm sub 4 ore pe noapte au un metabolism mult mai lent decât cele care dorm în jur de 8 ore. Este important ca somnul tău să fie odihnitor, aşa că încearcă să nu te culci foarte târziu şi să dormi în jur de 8 ore. Dacă vrei să vezi care sunt alimentele care îţi îmbunătăţesc somnul şi care sunt cele care îl afectează, citeşte aici.

6. Fă mişcare de câte ori ai ocazia

Fă o plimbare în fiecare seară când ajungi acasă, nu ai neapărat nevoie să alergi sau să faci exerciţii în fiecare zi. Mişcarea de acest gen te va ajuta în arderea grăsimilor şi te va menţine în formă. Pe lângă acest lucru, o astfel de activitate te va ajuta să te relaxezi şi să ai parte de un somn mai liniştit atunci când te întorci acasă.

7. Nu sări peste mesele tale zilnice

Atunci când te abţii de la a mânca, nu faci decât să îţi faci rău organismului. Este important să îţi hrăneşti corpul de fiecare dată când simţi nevoia, fără însă a exagera. Atunci când simţi că ţi se face foame, ia o gustare(un fruct, alune, biscuiţi organici). Dacă te vei înfometa, nu vei face decât să îţi împingi organismul să mănânce mai mult la următoarea masă. Pe lângă acest lucru, o alimentaţie sănătoasă te va ajuta să slăbeşti mult mai repede decât dacă nu vei mânca deloc.

8. Bea multă apă

Apă este unul dintre elementele cele mai benefice pentru organismul nostru. Este foarte important să fii mereu hidratata şi să bei toată apă de care ai nevoie. Aceatsa te va ajută să grăbeşti procesul de digestie sau de ardere a grăsimilor şi te va ajută să elimini toxinele. Este extrem de important să bei cel puţin un litru şi jumătate de apă pe zi, astfel, organismul tău va funcţiona mai eficient.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus