Connect with us

Cum își arată ZODIILE dragostea. Uite cum o să-ți spună că te iubesc

LIFESTYLE

Cum își arată ZODIILE dragostea. Uite cum o să-ți spună că te iubesc

Fiecare semn zodiacal, se pare, are sute de milioane, dacă nu miliarde, de caracteristici specifice. O modalitate prin care aceste semne zodiacale se disting e felul în care se comportă cu persoanele iubite.

Fiecare semn este diferit de celălalt și iată cum:

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul pare să fie retras și serios, și totuși, nu ai de ce să îți faci griji, știe cum să se distreze. Se folosește de glume și ironii pentru a flirta, dar nu trebuie să o iei personal. Berbecul, în ansamblu are trăsături de personalitate bune.

2.Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul tinde să își exprime foarte clar sentimentele. El este cele mai logic, mai rațional și mai cinic semn zodiacal. El îți va spune direct că te place.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Este foarte plăcut să îl ai pe nativul Gemeni în preajmă. Însă uneori poate fi inflexibil. Flirtul pentru ei este foarte natural, așa că indiferent dacă îi vei părea atractiv din punct de vedere romantic sau nu, nu va ezita să nu te îmbrățișeze sau să flirteze un pic. El nu se descurcă cu o relație serioasă de dragoste.

4. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este cel mai grijuliu dintre semnele zodiacale și cel mai romantic – fără a depune niciun efort. Îi place să trimită flori și cadouri și să scrie bilete de dragoste. Își va aminti mereu ziua ta de naștere, ziua părinților tăi, și chiar și ziua animalelor de companie – și toate acestea îi vin natural.

5.Leu (23 iulie – 22 august)

Leul are tendința de a fi puțin mai dominant. Este o persoană foarte îndrăzneață, pasională și puternică. Din cauza ieșirilor sale dominate de posesivitate, s-ar putea să fii nevoit să setezi niște limite. Îi place să simtă că este centrul lumii tale și îi place să găsească mereu activități noi pentru voi.

6.Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este destul de greu să-i găsești defecte unui nativ Fecioară. Poți să cunoști cu adevărat cele mai ascunse trăsături ale unei Fecioare când veți fi cu adevărat apropiați. Dar asta îl face o persoană de încredere.

7.Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanță e genul de persoană care va veni să te ia de acasă, chiar dacă ai și tu mașină, și chiar dacă vei pune muzica pe care o urăște în mașina lui. Ține foarte mult la prietenie mai presus de tot, așa că știe cum să fie un sprijin bun.

8. Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul tinde să flirteze foarte mult. Afecțiunea lui poate părea într-o anumită măsură chiar intimă.
El îți va spune exact ce gândește și simte și se bucură profund de conversațiile profunde și semnificative cu oamenii de care îi place cel mai mult.

9. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte atrăgător și prietenos și arată asta prin fiecare gest. El va sta aproape de tine, te va îmbrățișa, te va atinge, și te va surprinde mereu cu un sărut pe obraz. El vrea, de fapt, să simtă căldura celor pe care îi iubesc cel mai mult.

10. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt timizi. Ei nu se deschid instantaneu oamenilor. Atunci când vor avea încredere în tine, ei vor comunica în mod rezonabil. Ei își vor demonstra admirația pentru opiniile și sfaturile tale și de cele mai multe ori nu vor asculta ceea ce are de spus altcineva în afară de tine.

11. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este greu de prevăzut ce anume gândește sau face un Vărsător.
Cu cât el te place mai mult, cu atât mai mult te va face pe tine o prioritate. El își exprimă frecvent dragostea prin daruri, dar nu unele comune, ci surprize cum ar fi vacanțe spontane.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii scriu poezii despre cei mai buni prieteni și parteneri și fac albume foto speciale cu aceștia. Peștii sunt unul dintre semnele cele mai sensibile și mai romantice, și nu sunt timizi să îți arate asta. Ei chiar tind să-și pună inima în tot ceea ce fac.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus