Connect with us

12 obiecte inutile care au un preț incredibil. Doar niște nebuni ar folosi numărul 2

LIFESTYLE

12 obiecte inutile care au un preț incredibil. Doar niște nebuni ar folosi numărul 2

Fiecare dintre noi a avut la un moment dat gândul că, dacă am fi avut mai mulți bani, viața noastră ne-ar fi mai bună. Ei bine, imaginează-ți că astăzi ai un milion de dolari în plus. Pe ce l-ai cheltui? Dar dacă luxul tău financiar ar fi infinit? Anumite persoane au atât de mulți bani, încât nici măcar timpul nu le permite să îi cheltuie îndeajuns de repede. Astfel, anumite branduri au venit cu ideea unor produse normale, duse însă la următorul nivel, adăugându-se etichete cu prețuri exorbitante, precum popcornul de lux sau pe cada specială pentru un animal de companie răsfățat? Iată câteva dintre lucrurile cu prețurile cele mai exagerate:

1. Popcorn – 250$

Chiar și popcornul poate fi un articol de lux dacă îl pregătești cu ajutorul celor mai bune ingrediente (zahăr organic din Vermont, cea mai scumpă sare din Danemarca, unt și vanilie specială). Prețul unei porții de astfel de popcorn poate să înceapă de la 250$.

2. Prezervative de lux – 279$

Chanel a pus în circulație niște prezervative pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa de modă a spus că au făcut asta în glumă, dar apoi casele de modă Marc Jacobs și Louis Vuitton le-au urmat exemplul.

3. Bumerang – 1.325$

Un boomerang de la Chanel este un accesoriu potrivit pentru un adevărat VIP. E întotdeauna drăguț să vezi cum investițiile tale financiare se întorc în mâinile tale, nu-i așa?

4. Bloc de lego – 12.500$

Un bloc de lego rar a fost confecționat la începutul anilor 1980 din aur de 15 carate pentru muncitorii care au lucrat la fabrica de Lego timp de 25 de ani (în Hohenwestedt, Germania).

5. Cataramă pentru curea – 25.000$

Poate să fie ceva sofisticat la o curea? Brandul Roland Iten a răspuns că da – catarama lor este o capodoperă asamblată în Germania. Pentru a fi creată a fost nevoie de nouă luni de muncă, de cele mai bune materiale și de cele mai sofisticate metode de producție – așa se explică prețul ridicat.

6. Cadă cu diamante pentru căței – 39.000$

Dacă îți iubești animăluțul de companie și ai 39.000$ în plus, vei fi fericit să afli că poți să cumperi o cădiță pentru căței încrustată cu 45.000 de cristale Swarovski.

7. Domino – 147.000$

Cei de la Lieb Manufaktur au creat un set de domino din aur masiv cu 169 de diamante, asamblat într-o cutie de marmură. Este o adevărată capodoperă, iar cunoscătorii îl vor prețui cu siguranță.

8. Dispozitiv pentru ascultarea discurilor din vinil 210.000$

Acest dispozitiv pentru discurile din vinil este de o calitate excepțională, iar modelul stilat îl face să fie și mai luxos.

9. Barbie – 302.500$

Una dintre cele mai scumpe păpuși Barbie din lume a fost vândută la o licitație din Sidney în 2010. Păpușa are un colier cu un diamant roz rar, înconjurat de alte diamante albe. Tot profitul strâns din vânzarea păpușii a fost trimis la o Fundație pentru Cancerul la Sân.

10. Cadă de baie exclusivistă – 800.000$

Companai Baldi – Harrods a sculptat o cadă de baie luxoasă dintr-o singură bucată de cristal. Prima a fost vândută pentru 700.000 de euro, iar acum compania o pregătește pe cea de-a doua, ceva mai mică.

11. Geantă de mână – 1.900.000$

Această geantă luxoasă de la Hermes Birkin Ginza Tanaka este făcută din platină pură și încrustată cu 2.000 de diamante transparente. Cureaua cu diamante poate fi folosită ca brățară sau colier.

12. Toaletă – 2.500.000$

La Muzeul Guggenheim se găsește o copie a acestei toalete realizate de Kohler. În mod curios, oricine o poate folosi – contra cost.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus