Connect with us

Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu de la premiile Grammy

LIFESTYLE

Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu de la premiile Grammy

Grammy-urile sunt probabil cele mai importante premii muzicale din industrie. Evenimentul de covor roșu nu doar că aduce laolaltă unele dintre cele mai importante nume ale industriei muzicale, ci reprezintă și o ocazie ideală pentru celebrități de a-și etala ținutele spectaculoase și de a îmbrăca unele din creațiile design-erilor lor favoriți.

Iată care au fost cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu purtate de către vedete la premiile Grammy de anul acesta.

1. Janelle Monae

Frumoasa Janelle Monae a contribuit la conturarea ideii că femeile pot să fie sexy și senzuale chiar și atunci când sunt îmbrăcate în pantaloni, purtând un costum marca Dolce&Gabbana.

2. Heidi Klum 

Heidi Klum ne amintește din nou de trecutul ei de fotomodel, alegând un outfit alcătuit dintr-o rochie transparentă de dantelă și un set de lenjerie provocator marca Ashi Studios.

3. Cardi B

Tânăra senzație Cardi B a fost prezentă pentru prima oară la premiile Grammy anul acesta și a ales să poarte o rochie scurtă, marca Ashi Studios, având o apariție extrem de angelică.

4. Miley Cyrus

Miley Cyrus s-a alăturat mișcării readucerii în atenția publicului a pantalonilor, purtând o salopetă de catifea fără umeri creat de designerul Jean Paul Gaultier.

5. Rihanna

Ca de obicei, Rihanna a fost regina covorului roșu, alegând să poarte un trenci de piele, asortat cu cizme înalte și mânuși în aceeași nuanță. Vedeta nu a defilat pe covorul roșu, făcându-și apariția pentru a-și ridica premiul și pentru a cânta celebrul hit Wild Thoughts.

6. Lady Gaga

Ca de obicei, Lady Gaga alege să depășească limitele convenționalului alegând să poarte o fustă voluminoasă cu trenă peste un second skin de dantelă creat de Versace, purtând în picioare o pereche de platforme negre extrem de înalte, care par imposibil de purtat.

7. Rita Ora

Bineînțeles că Grammy-urile nu puteau să fie complete fără o ținută care să ne aducă aminte de strălucirea anilor de aur de la Hollywood. Acest lucru a fost făcut de Rita Ora, care a purtat o rochie de catifea pe un singur umăr, despicată pe picior, creată de Ralph & Russo.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus