Connect with us

10 TRUCURI de frumusețe care trebuie știute de orice femeie deșteaptă

LIFESTYLE

10 TRUCURI de frumusețe care trebuie știute de orice femeie deșteaptă

Internetul este plin cu trucuri și remedii de frumusețe, de la păr la piele, de la machiaj la accesorii, există o soluție rapidă și ușoară ​​pentru toate problemele de frumusețe. Majoritatea trucurilor funcționează excelent și îți rezolvă problemele de frumusețe și apoi există acele remedii care funcționează numai pe anumite tipuri de piele sau păr. În timp ce majoritatea sfaturilor par a fi destul de bune, ai întâlnit probabil și unele dintre ele care sună nebunesc și bizar și ți-a fost teamă să le încerci.

1. Da, dacă te uiți la unele trucuri de frumusețe, par a fi puțin ridicole dar, surprinzător, aceste indicații funcționează și dau rezultatele uimitoare.

2. În plus, acest tip de trucuri, pe care le găsești menționate mai jos, te ajută să economisești și mai mult timp decât o făceai înainte și mai ales bani. Și ce este mai important este că ele dau rezultate vizibile:

3. Vrei să ai buze bine conturate și să le faci să pară mai mari? Atunci poți să le perii cu periuța de dinți deja îmbibată în vaselină și să masezi bine buzele.

4. Nu ai nevoie să cheltui o avere pe tratamente sau produse de albire a dinților, pune pur și simplu cărbune activ peste dantură și vei vedea rezultate instantaneu, după prima aplicare.

5. Un alt mod de albire a dinților este să zdrobești câteva căpșuni și să aplici pulpa acestora pe dinți, lăsând-o să stea pe dinți timp de 5 minute și apoi clătește. Te vei bucura de dinți albi și un zâmbet fermecător în cel mai scurt timp.

6. Aranjează firele rebele de păr cu care te confrunți mai ales iarna cu o simplă perie de păr prin pulverizarea unui strat subțire de fixativ pe firele acesteia. Acest truc ajută și la îmblânzirea firelor mici care stau în toate direcțiile.

7. Știm cu toții că uleiul de măsline este perfect pentru a accelera creșterea părului, dar știai că funcționează excelent și ca o soluție demachiantă pentru ochi?

8. Dacă vrei să ai genele mai groase, aplică un strat de rimel și apoi adaugă pe gene un strat de pudră pentru bebeluși. Aplică un alt strat de rimel pentru a finaliza aspectul. Fixează totul cu pensula rimelului, astfel încât să nu rămână părți albe.

9. Dacă îți dorești un păr cu o strălucire naturală, clătește-te cu puțină bere după ce ai clătit șamponul din păr atunci când te speli pe cap.

10. Pudra de talc te poate ajuta și în momentele când nu ai timp să îți speli părul dar trebuie să ieși din casă. Poți aplica pudră de talc la rădăcină și să masezi până nu se va mai vedea partea albă.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus