Connect with us

De ce oameni trebuie să te ferești în funcție de ZODIE. Nu te vor face niciodată fericit

LIFESTYLE

De ce oameni trebuie să te ferești în funcție de ZODIE. Nu te vor face niciodată fericit

Întodeauna ești curioasă să afli cu ce semn Zodiacal te potrivești cel mai tare, dar nu ții cont și de faptul că exist zodii pe care ar trebui să le eviți.

1. Berbec

Singurul lucru pe care îl urăști mai mult decât să fii leneș și să ai o zi plictisitoare este să întâlnești pe cineva a cărui zi leneșă este singurul lucru din programul lor de sâmbătă. Ceea ce vreau să spun este că tu iubești aventura, te plimbi, călătorești și singurul motiv pentru care există weekend-uri este că te-au lăsat să faci tot ce nu te puteai face în timpul săptămânii.

2. Taur

Iubești manifestările siropoase și excesul de afecțiune și, deși sunt lucruri la care ceilalți ar reacționa dându-și ochii peste cap, te aștepți ca partenerul tău să aprecieze aceste mici obiceiuri dulci. Deci, când îți dai seama că bărbatul de lângă tine este mai interesat de propria persoană și nu de manifestarea sentimentelor față de tine, atunci trebuie să pleci.

Nu ești deranjată de faptul că partenerul se iubește pe sine și vrea să arate impecabil de fiecare dată când ieșiți, dar când el preferă timpul petrecut singur și spațiul personal mai mult decât momentele afectuoase cu tine trebuie să știi că nu va dura.

3. Gemeni

Ești o persoană extrovertită și nu-mi place să o spun, dar singurii care frecventează cafenele și librăriile sunt oamenii care nu sunt foarte sociabili. Ultima persoană cu care trebuie să fii – și vreau să spun ultima persoană de pe pământ – este tipul timid care pare misterios, dar este într-adevăr antisocial și timid. Nimic nu urăști mai mult decât să depui o întreagă muncă de convingere atunci când trebuie să ieșiți în oraș.

4. Rac

Tu ești tipul de persoană care își planifică nunta înainte să existe vreo discuție despre eveniment așa că ai nevoie de cineva care caută stabilitate și cooperare, și ai nevoie de o persoană asemănătoare ție mai mult decât ai crede. Tipul de bărbat care spune lucruri de genul: “Când știi, știi!”, pentru că aste spui și tu când vine vorba de un partener ideal.

Tipul pe care trebuie absolut să-l ții departe este playboy-ul căruia nu-i pasă de tine sau de sentimentele tale. Acest bărbat va vrea doar o aventură și flirt, iar tu vei fi dezamăgită.

5. Leu

Ești genul de fată care își dorește să fie și să rămână în centrul atenției.

Tipul de bărbat care nu ți s-ar potrivi este cel care are nevoia constantă de a-și demonstra masculinitatea. Acela va fi prea ocupat să-și încordeze mușchii în oglindă pentru a observa că ești chiar acolo. Ai nevoie de iubire și de afecțiune și acest gen de bărbat își alocă toată iubirea propriei persoane.

6. Fecioară

Ești o persoană rațională, ceea ce înseamnă că faci unele dintre cele mai bune decizii când vine vorba de dragoste și relații. Știi că relațiile necesită timp, ceea ce înseamnă că a fi într-una cu un romantic incurabil este doar o rețetă pentru dezastru.

Cu un romantic incurabil, totul este un vârtej de vânt. Nu poți să-ți dai timp să încetinești și să iei decizia corectă, pentru că de îndată ce are un gând anume, pierzi orice șansă de a comunica rațional cu el. Ai nevoie de cineva care să fie la fel de inteligent și practic ca și tine mai degrabă decât cineva care iubește dragostea, dar nu neapărat toate responsabilitățile care vin odată cu dragostea.

7. Balanță

Fiind cineva căruia îi place să comunice, știi că relațiile nu durează niciodată cu adevărat dacă nu poți comunica eficient. Deci, când cauți dragostea, ai tendința să cauți pe cineva cu care să discuți.
Asta înseamnă că nu va funcționa niciodată cu un tip care nu gândește prea mult dar preferă faptele. Partenerul tău ar trebui să știe că ție îți place să comunici.

8. Scorpion

Poți fi cunoscută ca femeia misterioasă, care îi face mereu pe bărbați să se întrebe lucruri despre ea. Dar un bărbat care ți se aseamănă nu ar fi potrivit pentru tine. Ar putea părea la început un joc sexy, de-a șoarecele și pisica, dar când este timpul să te gândești să devii serioasă în relație, nu ar trebui să te întrebi mereu dacă și gândurile lui sunt serioase.

9. Săgetător

Ești o femeie optimistă și lipsită de griji. Deci, atunci când ești într-o relație, trebuie să fii cu cineva care te va face să te simți în siguranță și iubită. Iar la primul semn care te face să te simți inconfortabil, ai de gând să fugi – nu ai nevoie de cineva care te va face să te întrebi mereu de sentimentele lui.

10. Capricorn

Preferi ca întreaga ta viață să fie deja gândită și plănuită în loc să te îngrijorezi pentru dragoste, bani, și carieră.

Știi deja ce îți dorești atunci când vine vorba de iubire, trebuie doar să găsești pe cineva care simte același lucru. Singurul tip pe care trebuie să-l eviți e acela care nu știe unde îl poartă viața și este foarte dezorganizat.

Dacă tot ce îl interesează este să se distreze și evită să facă un program, atunci cu siguranță nu-i pasă de tine.

11. Vărsător

Ești foarte optimistă și îți place să vezi jumătatea plină a paharului, iar un om care nu este la fel îți va distruge starea de spirit.

Ești, de asemenea, o persoană independentă care vede o relație ca pe o cale de a se conecta cu cineva fără a fi dependentă de el, astfel încât partenerul tău trebuie să aibă propriile obiective în viață, în loc să încerce să te urmeze peste tot.

12. Pești

Întotdeauna ai timp să fii acolo pentru oamenii pe care îi iubești, chiar dacă înseamnă să-ți pui propriile nevoi pe plan secundar. Deci, când vine vorba de dragoste, ai nevoie de cineva care poate aprecia acest efort, pentru că nu toți sunt un super-erou ca tine.

Singurul tip de care trebuie să stai neapărat departe este cel căruia nu-i pasă de ce faci tu în timpul liber, atât timp cât te comporți frumos cu el când sunteți împreună.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus