Connect with us

17 trucuri de frumusețe pe care le folosesc femeile deștepte și care te ajută să arăți perfect

FASHION & BEAUTY

17 trucuri de frumusețe pe care le folosesc femeile deștepte și care te ajută să arăți perfect

Fie că este vorba despre o plimbare cu prietenii, cină în familie, un picnic cu iubitul sau o ședință de yoga, visezi să atragi toate privirile. Cel mai adesea femeile duc o viata activă, de aceea nu au timp suficient să se îngrijească de aspectul lor fizic. Dacă dorești să rezolvi această problemă, ar trebui să apelezi la câteva trucuri feminine. În acest articol îți oferim câteva trucuri ușoare de înfrumusețare pentru viața de zi cu zi, ce te vor ajuta sa îți menții aspectul fizic plăcut pentru un timp îndelungat. Aceste trucuri te vor ajuta să salvezi timp și bani. Vei impresiona pe toată lumea cu aspectul tău fără cusur!

1. Folosește ulei esențial de mentă pentru a da un aspect mai plin al buzelor. Poți adăuga câteva picături din acest ulei rujului tău lichid.
2. Poți folosi ulei de cocos pentru a-ți îndepărta machiajul. Folosind uleiul de cocos vei uita complet de apa micelară și îți vei hrăni foarte bine pielea.
3. Dacă nuanța fondului de ten este prea închisă pentru tipul tău de piele, îi poți adăuga puțină cremă hidratantă pentru a-l deschide.
4. Dacă noua pudră nu este potrivită pentru tine, o poți folosi pe post de fard de ochi.
5. Combină gelul de curățare cu o linguriță de bicarbonat de sodiu pentru a obține un scrub pentru o piele sănătoasa și radiantă.
6. Dacă ți s-a terminat rimelul și nu ai bani de unul nou, îi poți adăuga un praf de sare, după care pune recipientul în apă caldă.
7. Dacă lacul de unghii a căpătat o consistență prea groasă, pune sticla în apă fierbinte pentru 5 minute, agită recipientul după care îl poți aplica pe unghii.
8. Vrei să scapi de vârfurile despicate? Prinde părul în coadă și taie excesul de fire care sunt inegale.
9. Poți folosi fixativ pentru a-ți aranja sprâncenele. Aplică fixativul cu ajutorul pensulei de la rimel.
10. Ai rămas fără spumă de ras? Înlocuiește-o cu balsam de păr!
11. Ai rămas fără șampon uscat și nu ai timp să te speli pe păr? Presară faină de secară și pudră pentru bebeluși la rădăcini, apoi piaptănă-ți părul.
12. Dacă vrei să îți menții genele întoarse pentru mult timp, încălzește dispozitivul de curbare a genelor după ce l-ai încălzit puțin cu feonul.
13. Folosește picături de ochi în tratarea acneei. Aplică lichidul pe un disc demachiant și lasă-l în congelator timp de 10 minute. Aplică-l pe zonele cu probleme și așteaptă 5 minute ca substanța să își facă efectul.
14. Dacă ai părul de lungime medie, îți poți face o coadă de ponei voluminoasă, divizând părul în două cozi, una poziționată deasupra celeilalte.
15. Aplică o cantitate mică de vaselina în locurile în care ai folosit parfum pentru a păstra mirosul acestuia pentru un timp mai îndelungat.
16. Uită de stoarcerea coșurilor! Le poți usca cu pasta de dinți, aplică pastă de dinți pe zona cu probleme și las-o să acționeze cam 30 de minute.
17. Înainte de a te pieptăna, pulverizează-ți parfumul preferat pe perie! În acest fel părul tău va mirosi mult mai frumos pe parcursul zilei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus