Connect with us

Unde găsim cele mai spectaculoase piese vestimentare pentru acest sezon

FASHION & BEAUTY

Unde găsim cele mai spectaculoase piese vestimentare pentru acest sezon

Andra Turcanu va participa cu creații în ediție limitată la ediția de iarnă a Pop Up Store-ului Cloud No 9, evenimentul de shopping care aduce laolaltă cei mai talentați designeri români și care va avea loc la The Ark pe 18 și 19 noiembrie.

Vizitatorii vor avea ocazia să experiementeze o sesiune de shopping specială, pe care Andra Țurcanu o va completa cu sfaturi specializate în materie de modă și idei despre trendurile din această iarnă. “Piesele Loulou Outlet sunt din toate liniile: evening wear, office, ready-to-wear și încălțăminte. Pentru Cloud no 9 am pregătit o gamă variată de produse, atât îmbrăcăminte, cât și încălțăminte, de la evening wear până la smart casual, accesorizate în stilul nostru specific.”

“Mă bucur de participarea la Cloud No.9 de anul acesta! Tema acestei ediții de la Cloud No.9, #FeelingBlue m-a inspirat să aleg piese îndrăznețe, bogate în culori vii, de toamnă pictată pe canvas. Iar pentru ca pictura să fie perfectă, am decis să ofer șansa unui outfit complet, așa că am adăugat accesorii și încălțăminte care să întregească piesele vestimentare”, completează Andra Țurcanu.

Creațiile Loulou The Brand Outlet prezentate în această ediție Cloud no 9 Pop Up Store sunt definite prin croieli atipice și originale, dar și prin materiale și accesorizări spectaculoase.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus