Connect with us

10 temeri ascunse despre care bărbații nu vor să vorbească niciodată

LIFESTYLE

10 temeri ascunse despre care bărbații nu vor să vorbească niciodată

Bărbații sunt priviți mereu ca fiind ființe puternice, luptătoare, care nu se dau în lături de la nimic. Ei bine, acest lucru nu înseamnă că bărbații nu au și ei temeri secrete. Chiar dacă ție ți s-ar putea părea prostești, pentru ei sunt foarte importante și își doresc ca femeile să le respecte. Iată care sunt aceste temeri ale bărbaților.

1. Cum arată corpul lor

De la o vârstă fragedă, femeile sunt învățate să creadă că, din punct de vedere fizic, ar trebui să arate mereu perfect. Ele cred că ar trebui să facă exerciții constant și să urmeze o dietă. Nu există astfel de stereotipuri în materia bărbaților, dar asta nu înseamnă că nu le pasă de forma lor fizică sau că nu se compară cu bărbații bine construiți din reviste. În caz contrar, de ce bărbații ar petrece atât de mult timp în sală? Cea mai stupidă frică a lor este ca cineva să le spună că sunt grăsuți.

2. Banii

Banii sunt una dintre cele mai populare probleme ale bărbaților. Ei sunt crescuți ca viitori susținători ai familiei, așa că trăiesc cu presiunea constantă de a aduce bani în casă. Cu toate acestea, grija și atenția sunt mult mai importante pentru femei. Dacă ceea ce contează cu adevărat pentru o femeie sunt banii, atunci nu ar trebui să stai aproape de ea.

3. Înălțimea

Cum poate un om să nu-și facă griji legat de înălțimea sa când una dintre principalele calități ale bărbatului ideal este să fie înalt? Dacă femeile nu ar mai avea niște standarde atât de rigide, atunci bărbații nu s-ar mai simți la fel de închistați din acest punct de vedere. Ține minte, important este cât are sufletul de mare.

4. Frica de alți bărbați

Gelozia bărbaților nu este, de obicei, la fel de evidentă ca a femeilor, însă îi poate răni pe interior la fel de tare. Partenerul tău nu va prezenta semne de îngrijorare când îi vorbești despre un coleg de sex masculin cu un minunat simț al umorului. Dar ar trebui să ții minte că se îngrijorează foarte mult și se compară cu un potențial concurent.

5. Experiență slabă în relații

Imaginea unui om macho este cel mai rău coșmar al fiecărui bărbat, pentru că îi face să simtă nevoia de a se ridica la nivelul unui cuceritor legendar. De fapt, lor le este la fel de frică să facă ceva greșit, asemenea femeilor. Sprijinul și onestitatea în toate aspectele legate de relația dvs. vă vor ajuta să vă simțiți mai încrezători.

6. Părul

Părul pe corp și cap este întotdeauna o problemă pentru bărbați. O cantitate mică de păr pe corp îi face să se întrebe dacă nu arată îndeajuns de masculin, prea mult păr poate părea înfricoșător. A fi chel este deasemenea un lucru rău care se poate întâmpla.

7. Dieta

“Țin o dietă.” Oamenii aud aceste cuvinte de la femei foarte des. Dar dacă un bărbat menționează o dietă, ar putea părea ciudat. Cu toate acestea, bărbații se îngrijesc și au grijă și de corpul lor și alimentele pe care le consumă. Toată lumea vrea să fie sănătoasă și în formă.

8. Relația lor cu prietena lor

Câte articole ați citit despre salvarea relațiilor? Cu toate acestea, dacă bărbații încep să discute acest lucru, femeile ar putea crede că este ciudat. Bineînțeles, bărbații par mai”brutali”, așa că nu ar trebui să se îngrijoreze de lucruri mici ca relațiile, nu? Dar, de asemenea și ei își doresc ca totul în relația lor să meargă bine.

9. Câți parteneri au avut o fată înainte de el

Dacă o femeie a avut mai mulți parteneri, prietenul ei va trebui să concureze cu ei. În plus, bărbații sunt și îngrijorați de posibilitatea de a fi mai puțin experimentați decât partenera lor. Cel mai important lucru este să-i explici că nu are de ce să fie îngrijorat.

10. Deschiderea expresiei emoțiilor

“Nu plânge, ești bărbat!” Acestea sunt genul de lucruri pe care le aud bărbații atunci când sunt copii. Părinții lor au vrut să-i facă puternici și capabili să-și protejeze familiile, dar poate acest mod de abordare nu este chiar corect. Ei unt speriați de posibilitatea de a fi văzuți slabi și de a-și arăta adevăratele emoții.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus