Connect with us

5 idei de coafuri geniale pe care le faci în 3 minute și pe care orice fată va vrea să le încerce

FASHION & BEAUTY

5 idei de coafuri geniale pe care le faci în 3 minute și pe care orice fată va vrea să le încerce

Modul în care ne aranjăm părul poate spune foarte multe despre noi, însă există anumite momente în care, oricât de mult ne-am dori să ne facem o coafură interesantă, timpul nu ne permite.

Din fericire, ingeniozitatea anumitor fete a făcut ca acestea să reușească să descopere o mulțime de modele de coafuri care pot fi realizate în doar cateva minute și care te vor face să arăți aranjată și feminină pe tot parcursul zilei.

Dacă ești în căutare de idei pentru coafurile tale sau vrei doar să vezi ce ți s-ar potrivi, alege una dintre aceste variante.

1. Cozi suprapuse

72855-11-450-ff97ae8931-1480417740

Pornește cu părul împletit în două cozi laterale. Fixează apoi capătul uneia dintre acestea de partea opusă a capului, apoi plasează-o și pe a doua deasupra ei și prinde-le cu agrafe subțiri. La final, scoate câteva șuvițe din cozi pentru a obține un look mai dezordonat.

2. Coc cu bentiță subțire

73005-2-450-b599409ed8-1480417740

Bentițele subțiri pot fi folosite în foarte multe look-uri, însă acesta este unul dintre cele mai elegante și mai ușor de realizat. Fixează-ți bentița pe cap cu câteva agrafe, apoi răsucește partea din spate a părului în formă de cilindru. Introdu o parte a acestuia sub bentita, apoi fixează tot parul în partea de jos cu ace de păr și cu puțin fixativ.

3. Coc și breton

73055-255275_egyszeru_hajviselet-450-ff97ae8931-1480417740

Combinația de breton cu coc sau cu coadă de cal este una clasică, însă o poți face mai interesantă! Fă-ți un coc voluminos și ușor neglijent, lăsând liberă o șuviță lungă de păr. După ce ți-ai prins cocul, împletește șuvița rămasă și învârte-o în jurul cocului pentru a-l defini și a-l accesoriza, apoi fixează capătul cozii în zona de la spate, sub coc.

4. Coafură cu bentiță lată

73105-3-450-22a2f81b8f-1480417740

Acest tip de coafură este perfectă pentru zilele în care îți dorești să fii feminină dar vrei și să ai fața liberă. Pune-ți o bentiță lată, apoi începe să înfășori progresiv șuvițele din partea din față, în jurul acesteia. Poți să înfășori șuvițele până la capăt sau să lași libere capetele acestora, însă este important să fixezi șuvițele sub bentiță.

5. Coada cu trandafir

73255-6-450-e040cfbb89-1480417740

Deși acest look este extrem de ușor de realizat, va fi nevoie să exersezi de câteva ori până să îți iasă. Împletește lejer o șuviță de păr de la spate, apoi răsucește-o astfel încât să aibă forma unui trandafir, apoi fixeaz-o cu agrafe subțiri și dă-o cu fixativ.

Citește și 8 trucuri pentru a da volum unui păr subțire și moale. Acum poți arăta senzațional!

Fiecare fată visează să aibă un păr des și plin volum. Dacă natura nu ți-a dăruit o astfel de podoabă capilară, nu te descuraja: poți să improvizezi și să obții rezultatul dorit cu ajutorul a câtorva trucuri. Iată care sunt cele mai utile secrete și trucuri pe care le poți folosi pentru părul tău, astfel încât acesta să pară mai des și mai plin de volum, fără a-l deteriora.

 

1. Piaptănă-te numai după ce părul s-a uscat complet

Ca să previi daunele din timpul uscării părului, folosește-ți degetele, nu un pieptene obișnuit. Șuvițele de păr ar trebui să fie uscate alternativ, ridicându-le de la rădăcini, astfel încât să poți crea volum. Când părul s-a uscat complet, poți să folosești un pieptene mare pentru a-ți finisa coafura.

2. Pentru a-ți face coada să pară mai mare, folosește o clamă de păr obișnuită

Mai întâi, strânge-ți părul într-o coadă normală. După aceea, separă o șuviță din partea de sus (cam un sfert din coadă) și prinde-o cu clama. Lasă în jos șuvița, astfel încât să ascunzi clama. Coada ta va părea de două ori mai mare.

 

3. Pentru a avea o coadă de cal cu mai mult volum

Vrei să creezi iluzia că ai o coadă de cal voluminoasă? Nimic mai simplu: împarte coada în două și prinde fiecare parte cu un elastic de cauciuc.

 

4. Oferă rapid volum părului cu ajutorul a două cocuri

Dacă nu ai timp pentru o coafură mai elaborată, folosește tehnica următoare: după ce îți faci baie, strânge-ți părul umed în două cocuri, după ce le-ai stropit cu fixativ. Usucă-ți apoi părul cu foehnul și lasă-l să se răcească.

 

5. Și șamponul uscat te va ajuta să dai volum părului

Aplică șamponul la rădăcina firelor de păr – separă șuvițe mici de păr și umezește-le la rădăcini. După ce șamponul s-a absorbit complet, piaptănă-ți părul aproape de rădăcini. Pentru un rezultat de lungă durată, aplică la final fixativ.

 

6. După ce ți-ai împletit părul, trage câteva șuvițe afară, începând de jos, de la vârful cozii. La final, aplică fixativ pentru finisare.

7. Pentru a crea iluzia de păr des, usucă-te din nou după ce ți-ai împletit părul

Nu ar trebui să îți fie frică să folosești uscătorul de păr după ce ți-ai făcut o codiță împletită. Apleacă-ți capul, dă-ți părul în față și usucă-l pentru câteva minute. Astfel vei obține volum suplimentar.

 

8. Nu îți fie frică să îți schimbi coafura și să experimentezi

Cărarea s-ar putea să ți se pară un detaliu nesemnificativ dar, de fapt, e foarte importantă. Ține minte că e întotdeauna mult mai ușor să îți schimbi cărarea când părul e ud. Mută cărarea și apoi usucă-te cu foehnul.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus