Connect with us

8 SEMNE că ți-ai întâlnit sufletul PERECHE

LIFESTYLE

8 SEMNE că ți-ai întâlnit sufletul PERECHE

8 SEMNE că ți-ai întâlnit sufletul PERECHE

Dacă vreodată ai o conversație cu prietenii sau cunoștințele tale și aduci vorba despre „suflete pereche”, mulți își vor da probabil ochii peste cap. A te îndrăgosti instantaneu de o persoană magică pentru tine este ceva pur și simplu nerealist. Anumite persoane par să îți fie sunt cunoscute instinctiv, vă conectați ușor și îți permit să crești alături de ei.

Uneori poate părea destul de ușor să te înțelegi bine cu cineva. Mai dificil e să „semeni” cu persoana respectivă în sensul cel mai profund. Dacă reușiți să vă sincronizați complet, ți-ai găsit sufletul pereche și ai noroc, pentru că acest lucru nu se întâmplă prea multor oameni.

Pentru a-ți face o idee mai clară, iată ce înseamnă a avea un suflet pereche:

1. Sufletul pereche nu este neapărat partenerul tău

Sufletul pereche, partenerul ori jumătatea ta nu sunt neapărat noțiuni identice. Sufletul tău pereche poate fi cineva din familie, un prieten sau un simplu cunoscut. Poți să îți dai seama dacă cineva e pe aceeași lungime de undă cu tine și atunci când râdeți împreună la aceeași scenă din vreun film sau rezonați asemănător în anumite situații.

2. Ți se pare că vă cunoașteți de o mie de oameni

Principalul indiciu al unui suflet pereche este senzația că vă știți de o mie de ani. Asta ți se poate întâmpla cu o persoană de două ori mai în vârstă decât tine, de altă naționalitate sau religie, dar care pur și simplu te înțelege. Când se va întâmpla, vei ști – nu îți vei pune întrebări, deoarece vei simți că ai întâlnit o persoană specială pentru tine.

3. Aveți același sistem de valori

Aveți gusturi diferite în materie de haine, mâncare și alte lucruri, ceea ce e, bineînțeles, absolut normal, dar ideile voastre despre chestiunile morale, expresiile emoționale și valorile după care vă ghidați în viață seamănă. În general, aveți o percepție asupra lumii asemănătoare.

4. Vi se aplică „Legea oglinzii”

Un suflet pereche seamănă cu imaginea ta reflectată în oglindă – și tocmai de aceea îl înțelegi și te înțelege atât de bine. E vorba, desigur, despre interior, despre lucrurile care vă trezesc emoții și vă fac să vibrați.

5. Construiți ceva împreună

Faptul că aveți valori comune poate duce la o ocupație comună. Acest lucru poate fi orice – poate începeți cu o mică aventură, plecați într-o excursie sau începeți o afacere.

6. Nu să simțiți obligați să vă schimbați unul pe celălalt

Dacă semănați, semănați. Dacă vă potriviți unul cu celălalt, acest lucru nu necesită modificări. Dacă partenerul încearcă să te schimbe are, cel mai probabil, alte valori, altă percepție asupra vieții și alte planuri de viitor. Așadar, persoana aceasta nu este sufletul tău pereche, nu este imaginea ta în oglindă.

7. Chimia fizică e aproape vizibilă

Electricitatea dintre voi nu se manifestă numai la nivel intim, ci chiar și atunci când îl iei de mână, la mai mulți ani de când sunteți împreună.

8. Comunicați fără să vorbiți

Sufletele pereche se pot citi unul pe altul ca pe o carte deschisă. Poate că vă terminați unul altuia frazele, încercați să vă sunați în același timp sau pur și simplu nu puteți sta despărțiți pentru prea mult timp.

 

Citește și 6 lucruri mici care îi fac pe BĂRBAȚI să fie NEBUNI după tine

A fi atractiv înseamnă mai mult decât a arăta bine – până la urmă, frumusețea e subiectivă, iar standardele de frumusețe se modifică mereu. Atracția depinde și de modul în care te porți atunci când interacționezi zilnic cu oamenii. Cineva se poate îndrăgosti de personalitatea ta la fel de tare pe cât se poate îndrăgosti de modul în care arăți. Și dacă până acum am tot scris articole legate de frumusețe, stil și îngrijire, este timpul să vorbim despre modul în care ar trebui să acționezi astfel încât să fii privită de cei din jur ca o persoană atrăgătoare. Există câteva tipuri de comportament care te fac să fii atractivă – iată care sunt acestea:

1. Fii o bună ascultătoare

Oamenii au nevoie să fie auziți și înțeleși. A fi o bună ascultătoare este una dintre cele mai atractive calități pe care le poate avea o persoană și care te poate ajuta să formezi legături cu oamenii. Fii atentă la ce spun ceilalți, ascultă-i cu adevărat, pentru a putea crea niște momente cu adevărat semnificative între tine și ei.

2. Blândețea

A fi blândă este o altă calitate foarte atractivă pe care o poate avea cineva. Când arăți blândețe, oamenii se simt atrași de tine, pentru că transmiți pozitivitatea care îi face pe oameni să se simtă iubiți și apreciați. De obicei, nu suntem atrași de cei care sunt egoiști, rău intenționați și cruzi.

3. Zâmbește

Este foarte ușor să zâmbești și s-a dovedit că te poate face să te simți mai bine chiar și atunci când ai o zi proastă. A zâmbi este cel mai ușor lucru pe care-l poate face cineva pentru a părea mai atractiv în ochii celor din jur. Zâmbetul eliberează endorfine, care îți îmbunătățesc dispoziția, te fac mai optimist și să zâmbești mai des. Dacă oamenii te văd zâmbind, te vor asocia cu sentimente pozitive.

4. Râsul

Mergând mână în mână cu zâmbetul, râsul îi atrage pe oameni. Și în timpul râsului se eliberează endorfine, care au efecte benefice pentru sănătatea ta fizică și emoțională. Râsul scade nivelul de stres, făcându-te astfel să te simți mai bine. Oamenii sunt atrași de cei care râd și de cei care îi fac să râdă.

5. Încrederea

După cum se spune, încrederea este cheia. Dacă ești încrezătoare, vei fi mai atractivă în ochii celorlalți și te vei simți și tu mai bine cu tine. Încrederea în tine, în cum arăți, în abilitățile tale și în munca ta îi va atrage pe oameni. Oamenii care sunt încrezători în sine sunt mult mai atrăgători pentru cei din jurul lor și fiindcă îi fac și pe ceilalți să se simtă împăcați cu sine.

6. Înțelegerea aluziilor non-verbale

Este important să fii un bun ascultător, dar cum rămâne cu lucrurile pe care oamenii nu le spun? Dacă știi să citești limbajul corpului vei fi o ascultătoare și mai bună și le vei putea arăta celorlalți că ești capabilă să înțelegi cum se simt fără ca ei să-ți spună un cuvânt. Empatia este o calitate atractivă. Atunci când înțelegi aluziile non-verbale, poți acorda oamenilor lucrurile de care au nevoie fără ca ei să îți ceară ceva, ceea ce va forma interacțiuni mai sănătoase, mai pozitive și mai de durată.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus