Connect with us

Ce FLOARE ți se potrivește în funcție de ZODIE

HOROSCOP

Ce FLOARE ți se potrivește în funcție de ZODIE

Ce FLOARE ți se potrivește în funcție de ZODIE

Așa cum am mai vorbit în articolele anterioare, zodiile pot influența foarte mult personalitatea unui om și lucrurile care îi plac acestuia. Probabil ai fost întrebată de mai multe ori care este floarea ta preferată și există multe șanse să nu fi știut să răspunzi la această întrebare. Ei bine, dacă ești curioasă care este floarea potrivită pentru tine în funcție de zodie, citește mai jos:

1. Berbec

Semn de foc, Berbecul e încrezător și feroce. Dinamice și cu o energie contagioasă, femeile născute în această zodie preiau, de regulă, conducerea. Entuziasmul și zelul lor se potrivesc cu florile de culoarea pasiunii – precum un buchet de lalele roșii. Aceste flori sunt uimitoare și le vor satisface dragostea pentru gesturile îndrăznețe și ușor neașteptate.

2. Taur

Deși sunt cunoscuți ca fiind încăpățânați și fioroși ca un, nativii acestei zodii au inimă bună, sunt romantici și senzuali. Firea lor specială se potrivește cu un buchet de crini imperiali, care au o istorie și un parfum minunat.

3. Gemeni

Foarte adaptabili și versatili, Gemenii sunt niște persoane extraordinar de creative. Surprinde-ți prietena din această zodie cu un buchet de trandafiri, care pot să transmită o mulțime de mesaje, în funcție de culoarea lor.

4. Rac

Racii sunt considerați cei mai emotivi din zodiac. Ei sunt romantici și sensibili, cu o fire răbdătoare, afectuoasă și sociabilă. Arată-le cât de mult le apreciezi atenția cu un aranjament de delphinium (nemțișori), flori care au un nume foarte potrivit pentru cei care sunt semne de apă.

5. Leu

Leii sunt persoanele cele mai dominatoare, creative și extrovertite din tot zodiacul, dar sunt și generoși, iubitori și au o inimă bună. Le place să fie în lumina reflectoarelor, iar cel mai mult li se potrivește floarea soarelui – mare, deschisă, simbol al fericirii și al căldurii.

6. Fecioară

Fecioarele sunt persoane meticuloase, modeste și timide, înțelepte și spirituale. Surprinde nativele din această zodie, pragmatice, intelectuale și serioase cu un aranjament floral din ochiul-boului, asemănător cu margaretele.

7. Balanță

Balanțele sunt întruchiparea perfectă a armoniei și a echilibrului. Romantice și fermecătoare, persoanele născute în această zodie sunt blânde din fire și delicate. Cu tulpinile groase și floricele în formă de stea, hortensiile întruchipează unirea contrariilor, așa că sunt o alegere excelentă pentru Balanțe.

8. Scorpion

Scorpionul este una dintre cele mai intense zodii, fiind puternici și pasionanli. Tenacitatea și voința lor sunt imense, dar nativele Scorpion sunt și foarte sensibile și ușor influențabile de emoțiile lor. Când sunt inspirate, își pot depăși limitele. Răsfață-le firea senzuală cu un buchet de bujori roșii, care sunt adesea priviți ca un simbol al norocului și prosperității.

9. Săgetător

Centaurul reprezintă o combinație între intelect puternic și putere fizică și energie. Inteligenți, cu minte deschisă, ei iubesc să afle lucruri noi și să exploreze. Cele mai potrivite flori pentru nativele Săgetător sunt garoafele de grădină.

10. Capricorn

Capricornii sunt serioși și de încredere și au picioarele bine înfipte în pământ. Florile potrivite pentru ei sunt violetele africane – simbolizează fidelitatea, dar sunt și luxoase și senzuale.

11. Vărsător

Nu te lăsa păcălită de iubirea Vărsătorilor pentru independență – în adâncul sufletelor sunt persoane foarte romantice, cărora li se potrivesc perfect orhideele, un simbol al dragostei, frumuseții și puterii.

12. Pești

Peștii sunt foarte înțelegători și generoși fiind, de aceea, foarte populari. Trimite-le un aranjament floral splendid cu Alstroemeria.

Citește și 5 ZODII care au GHINION în dragoste

Aşa cum probabil ştiţi deja, astrele ne influenţează foarte mult modul de gândire şi principalele calităţi şi defecte ale fiecăruia. Astfel, nu ar trebui să fim uimiţi atunci când observăm că majoritatea balanţelor împărtăşesc aceleaşi pasiuni sau că toţi gemenii au tendinţa de a trece foarte rapid de la o stare la alta.

Din păcate, câteva zodii sunt predispuse la a avea ghinion în dragoste. Chiar dacă fiecare dintre noi îşi poate influenţa viitorul şi noi deţinem controlul asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa noastră, unora le va fi mai greu să reuşească în mod natural pe plan sentimental.

Iată care sunt cele 5 zodii ghinioniste în dragoste!

Capricorn

Încăpăţânarea capricornilor este cea care îi împiedică din a-şi găsi dragostea adevărată. Pe lângă acest lucru, pesimismul lor incredibil îi va face să pună întotdeauna răul înainte şi să se aştepte doar la dezamăgiri din partea partenerului, uitând astfel să se bucure de momentele frumoase ale relaţiei. Dacă aceştia ar scăpa de preconcepţii şi ar fi mai deschişi în ceea ce priveşte experienţele şi oamenii noi, ar reuşi să stabilească mai uşor o conexiune cu o altă persoană.

Taur

Am mai vorbit în articolele anterioare despre cum taurii sunt unii dintre cei mai iubitori şi tandri nativi ai zodiacului, însă această atitudine mereu caldă şi moale îi poate face să piardă mult în dragoste. Orice relaţie cu un taur va fi minunată la început însă, pe măsură ce timpul va trece, va fi din ce în ce mai greu să reuşeşti să rămâi alături de un taur şi să îi suporţi toate capriciile, mai ales atunci când certurile cu taurii sunt extrem de furtunoase şi de aprinse.

Peşti

Principala calitate a peştilor şi anume sentimentalismul lor, este chiar cea care îi face să fie extrem de dificili într-o relaţie. Peştii tind să exagereze şi să transforme fiecare mic detaliu într-un subiect de discuție. Aceştia nu reuşesc niciodată să uite micile greşeli ale partenerului şi uită că, uneori, a fi mult prea profund va strica substratul relaţiei. Ei au nevoie să înveţe care este limita dintre latura subiectivă şi cea obiectivă a unei relaţii şi să nu mai pună la suflet orice lucru minor care se întâmplă.

Balanţă

Balanţele caută echilibrul constant, amestecul perfect între obiectiv şi subiectiv. Acestea nu sunt dispuse să facă compromisuri sau să renunţe la mai mult decât li s-ar părea normal şi corect, aşa că vor impune acelaşi standard şi în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Principala lor problemă este aceea că impun standarde mult prea înalte şi au aşteptări exagerate de la persoana de lângă ei încă de la începutul relaţiei.

Scorpion

Scorpionul este definit de pasiune şi trăiri nestăvilite, însă acesta are tendinţa de multe ori să exagereze lucrurile. Dacă îşi propune să se implice sentimental, un scorpion nu se va da în lături de la nimic, însă din păcate, partenerul său trebuie să reuşească să treacă peste toate momentele de superficialitate ale acestuia. Astfel, într-o relaţie cu un scorpion va exista mereu temerea că acesta se va răzgândi sau că nu este la fel de implicat pe cât ar trebui să fie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus