Connect with us

10 metode sigure de a DESPĂRȚI un CUPLU! Numărul 8 funcționează ÎNTOTDEAUNA!

LIFESTYLE

10 metode sigure de a DESPĂRȚI un CUPLU! Numărul 8 funcționează ÎNTOTDEAUNA!

10 metode sigure de a DESPĂRȚI un CUPLU! Numărul 8 funcționează ÎNTOTDEAUNA!

Fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat să despartă un cuplu din anumite motive. Iată care sunt cele mai eficiente 10 modalități de a face acest lucru!

Atunci când o persoană la care ţii este într-o relaţie nocivă care îi face rău, este normal să simţi nevoia de a face anumite lucruri pentru a reuşi să o scoţi din această situaţie.

Chiar dacă în mod normal nimeni nu ar trebui să intervină în relaţia altora, atunci când simţi nevoia de a face ceva pentru a-ţi ajuta prietenul, poţi să treci peste câteva bariere. Iată care sunt principalele lucruri pe care le poţi face pentru a reuşi să desparţi un cuplu.

# 1 Ține persoana la care ţii cât mai aproape

Dacă vei fi cât mai apropiat de persoana care vrei să se despartă, vei reuşi să ai mai uşor acces la relaţia în care aceasta se află. Dacă vei deveni confidentul acestei persoane şi o vei face să aibă încredere, se va deschide şi va avea curaj să îţi spună cât mai multe lucruri legate de relaţia sa, dându-ţi astfel şansa să vezi ce slăbiciuni să exploatezi.

# 2 Incită probleme

Cu toţii ştim că, atunci când ne dorim să găsim anumite părţi rele într-un anumit lucru, vom reuşi cu siguranţă. Astfel, de fiecare dată când prietenul sau prietena ta îţi vorbeşte despre lucrurile pe care le-a făcut cu partenerul, întreabă cât mai multe lucruri pentru a obţine cât mai multe detalii de care să te legi, precum faptul că acesta a întârziat, nu a dus-o acasă sau a uitat care sunt lucrurile ei preferate. Data viitoare când aceste lucruri se vor întâmpla, te vei putea lega de ele cu uşurinţă.

# 3 Exploatează slăbiciunile

Atunci când ai reuşit să înveţi care sunt slăbiciunile persoanei la care ţii, încearcă să începi să le exploatezi. Astfel, de fiecare dată când este tristă sau nemulţumită, adu-i aminte de toate părţile negative ale partenerului despre care ştii că o supără.

# 4 Adu-i aminte de un fost iubit sau fostă iubită

Dacă ţii minte unul dintre foştii parteneri cu care prietenul sau prietena ta și-a petrecut timpul şi care a a reuşit să aducă fericire în viaţa sa, adu-i aminte de acea persoană şi subliniază diferenţele majore dintre actualul şi fostul. Acest lucru va face ca prietenul sau prietena ta să se gândească la alte momente în care s-a simţit bine şi va reuşi să vadă mai uşor defectele din relaţia în care este.

# 5 Nu neglija factorul timp

Una dintre cele mai simple şi mai eficiente modalităţi de a distruge o relaţie este să îi despărţi. Despărţirea fizică condiţionată de factorul timp poate fi extrem de eficientă. Astfel, roagă-ţi prietenul sau prietena să petreacă cât mai mult timp cu tine şi asigură-te astfel că stă cât mai mult departe de partener. Atunci când va vedea că se poate simţi bine şi atunci când nu este aproape de partener va începe să privească cu mai multă deschidere eventualitatea unei despărţiri.

# 6. Prezintă-i pe cineva nou

Dacă simţi că persoana cu care prietenul tău este momentan nu este potrivită, cel mai probabil ai deja o idee în legătură cu lucrurile de care aceasta ar avea nevoie. Astfel, fă-i cunoştinţă cu o persoană care să corespundă gusturilor ei şi care să pară că ar putea să îi îndeplinească nevoile şi poate vei reuşi să stârnesti o scânteie între ea şi altcineva.

# 7 Oferă-i ocazia să trişeze

Acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să îi oferi prietenului tău şansa să înșele, ci doar să facă lucruri pe care în mod normal nu ar trebui să le facă într-o relaţie, de exemplu să converseze prea mult cu o altă persoană. Lasă-i prietenului tău ideea că îi eşti complice şi că îl susţii în acest demers de a se apropia de altcineva. Acest lucru îl va face să se gândească dacă nu cumva i-ar fi chiar mai bine dacă ar fi cu altcineva.

# 8 Fă-l să îşi pună întrebări

Dacă vei face pe cineva să îşi pună întrebări în legătură cu partenerul său, lupta este deja jumătate câştigată. Întreabă mereu dacă partenerul este pregătit pentru o relaţie cu adevărat serioasă sau dacă este genul de om cu care ai putea întemeia o familie. Chiar dacă prietenul sau prietena ta nu îţi va da răspunsurile pe care le aştepţi încă de la început, poţi să fii convins de faptul că se va întreba dacă partenerul său chiar este în stare să facă aceste lucruri.

# 9 Nu te feri să bârfeşti

Ştim cu toţii că bârfa nu este bună, însă atunci când urmăreşti o cauză nobilă, poţi să fii scutit de judecata celorlalţi. Dacă ai auzit lucruri rele sau nefavorabile în legătură cu persoana cu care este prietenul tău, nu te feri să le aduci în discuţie din când în când, chiar dacă nu va părea mereu intenţionat. Pentru fiecare dintre noi contează modul în care partenerul nostru este văzut în societate şi prin ochii prietenilor noştri aşa că, dacă vei arăta că acesta nu are o imagine prea favorabilă, îi vei da prietenului tău de gândit.

# 10 Prefă-te că lucrurile rele s-au întâmplat deja

Chiar dacă cei din relaţia pe care vrei să o închei nu au încă prea multe probleme sau nu se confruntă cu drame prea mari, încearcă să te comporţi ca şi când lucrurile au evoluat deja. Astfel, când prietenii comuni te întreabă cum le merge, vorbeşte-le de parcă lucrurile ar fi triste sau relaţia lor nu va mai dura mult. În momentul în care se va răspândi ideea că o relaţie nu va mai funcţiona, îţi va fi mult mai uşor să îi dai impresia partenerului tău că lucrurile nu merg deloc bine şi că ar trebui să îşi aleagă un alt drum.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus