Connect with us

SECRETE pentru îngrijirea pielii ale femeilor din toată LUMEA

FASHION & BEAUTY

SECRETE pentru îngrijirea pielii ale femeilor din toată LUMEA

Află acum care sunt secretele de frumusețe ale femeilor de peste tot din lume!

Fiecare femeie vrea să rămână tânără și frumoasă pentru o perioadă cât mai lungă de timp! Acesta este motivul pentru care femeile au căutat întotdeauna modalități prin care să își facă pielea să rămână netedă, curată și frumoasă.

Franța

Frecarea cuburilor de gheață pe față stimulează circulația sângelui și va face ca pielea ta să se regenereze mai repede și să rămână sănătoasă și strălucitoare.

Puteți folosi suc de lămâie pentru a scăpa de micile umflături și coșuri de pe față. Turnând suc de lămâie peste zonele cu acnee, acestea vor deveni mai puțin roșii și vor începe să se retragă.

Chile

Femeile din Chile susțin că secretul pielii lor radiante se datorează antioxidanților din strugurii roșii. Ele fac o pastă amestecând strugurii roșii cu două linguri de făină. Odată ce pasta este gata, se aplică pe față și se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se spală cu apă caldă. Rezultatele cele mai eficiente se obțin atunci când tratamentul e aplicat dimineața.

Suedia

Mulți experți în frumusețe susțin că pielea superbă a femeilor scandinave se datorează consumului alimentelor extrem de sănătoase precum peștele și fructele de pădure, care sunt bogate în antioxidanți.
Căldura din saună este o altă metodă eficientă de eliminare a toxinelor din organism.

Japonia

Masajul facial zilnic pe care îl practică femeile japoneze ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și să la infuzarea ei cu oxigen. Puteți utiliza orice ulei sau cremă pentru masaj facial.
Renunțatul la utilizarea pudrei – Femeile japoneze cred că pielea sănătoasă ar trebui să aibă parte de puțină strălucire. Folosind mereu pudră, porii tăi se vor bloca și se vor inflama.

Brazilia

Sucul de morcov este un remediu excelent pe care îl poți folosi pentru a scăpa de coșuri. Acesta este bogat în beta-caroten, substanță care te va ajuta la combaterea acneii.

Spania

Spanioloaicele folosesc cartofi pentru a scăpa de cearcăne. Acestea taie felii subțiri de cartofi pe care și le plasează sub ochi timp de 10 minute.

Israel

Femeile din Israel folosesc tratamentele cu sare de mare. Scruburile cu sare de mare sunt extrem de benefice pentru piele și ajută la eliminarea toxinelor din pori.

China

Aici, totul se rezumă la ceaiuri. Chinezoaicele folosesc infuziile de cea pentru a-și curăța pielea și a-și trata coșurile.

Rusia

Baia de aburi este o modalitate foarte bună de a-ți curăța impuritățile din piele. Amestecă 2 linguri de flori de musețel cu două căni de apă fierbinte . Poziționează-ți fața deasupra vasului cu amestecul și acoperă-ți capul cu un prosop pentru a păstra căldura în interior. Rămâi în această poziție timp de 20 de minute.

Spălatul cu apă rece va stimula celulele pielii să se regenereze și va accelera procesul de formare a colagenului.

Grecia

Alimentația sănătoasă este cea care își spune cuvântul și în cazul femeilor din Grecia. Acestea mănâncă o mulțime de fructe și legume bogate în antioxidanți. Dieta lor include de asemenea și o mare varietate de peste, aliment bogat în acizi grași omega-6 omega-3.

Pe lângă asta, masajul periodic cu ulei de măsline va ajuta la hrănirea și regenerarea pielii.

Egipt

Femeile din Egipt folosesc masca cu argilă albă pentru a-și curăța, hrăni și întreține pielea.
De asemenea, crema de aloe vera este foarte bună pentru a hrăni pielea și a o proteja împotriva îmbătrânirii premature.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus