Connect with us

Cele 10 porunci, pentru un ten perfect!

FASHION & BEAUTY

Cele 10 porunci, pentru un ten perfect!

1. Nu ai voie sa iesi din casa fara protectie solara. Cele mai multe persoane considera ca trebuie sa se protejeze doar cand se expun direct la plaja sau piscina. In realitatea, soarele iti poate afecta pielea pe strada, in masina, atat vara, cat si iarna.

2. Nu ai voie sa mergi la culcare, fara sa te demachiezi. Fardurile si impuritatile lasate pe ten, peste noapte, il imbatranesc prematur si il predispun la inflamatii.

3. Trebuie sa dormi 8 ore pe noapte. Si nu doar numarul de ore este important, ci si ora la care te culci. Inainte de miezul noptii, cu macar o ora, este ideal. Tenul are astfel ocazia sa se regenereze, iar starea buna de sanatate rezultata in urma somnului, se va vedea si pe chipul tau.

4. Nu trebuie sa exagerezi cu hidratarea, curatarea si tratarea tenului. Acesta trebuie lasat sa-si faca “treaba” si singur, iar sufocarea lui cu prea multe produse cosmetice va impiedica asta.

5. Nu uita sa te exfoliezi. O poti face zilnic, cu un gel delicat, sau o data pe saptamana, cu un produs care curata in profunzime.

6. Retinolul este cel

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus