Connect with us

5 beneficii ale castravetelui, pentru un ten sanatos si frumos

FASHION & BEAUTY

5 beneficii ale castravetelui, pentru un ten sanatos si frumos

Imaginea unei femei care se relaxeaza la spa sau acasa, cu doua felii de castravete pe ochi, este deja foarte cunoascuta. Ce nu stii poate, este ca exista mai multe intrebuintari ale castravetelui, pentru frumusetea ta.

# Estompeaza cearcanele. Fiind bogati in antioxidanti, castravetii pot reduce inflamatiile, astfel aspectul cearcanelor se diminueaza. Aplica doua felii pe ochi, sau doua dischete inmuiate in suc de castravete, si lasa-le sa actioneze pentru 20 de minute, dupa care clateste cu apa.

# Reduce pungile de sub ochi. Datorita acidului ascorbic pe care il contine, castravetele poate refude umflaturile, chiar si instant. Combate si retentia de apa, iar 20 de minute sunt suficiente, pentru a ameliora problema. Poti sa repeti acest procedeu chiar si zilnic.

# Reduce aspectul pistruilor. Daca este folosit ca si tonic, pe toata fata, in timp, pistruii se mai estompeaza.

# Reduce petele. Sucul de castravete, amestecat cu o lingurita, doua de zeama de lamaie, si aplicat ca o masca, reduce petele pigmentare si cicatricile ramase in urma acneei.

# Estompeaza porii dilatati. Daca vrei un ten proaspat si tonifiat, cu pori cat mai putin vizibili, amesteca suc de castravete, cu otet de mere, suc de rosii sau aloe vera. Lasa sa actioneze 15-20 de minute si clateste fata cu apa calduta.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus