Connect with us

Secrete pentru ca tu si partenerul tau sa aveti orgasm

LIFESTYLE

Secrete pentru ca tu si partenerul tau sa aveti orgasm

Sexul extraordinar nu se obtine intotdeauna de la inceput, fara efort, ci este nevoie de implicare si comunicare, din partea ambilor parteneri. Iata ce puteti face, pentru ca amandoi sa aveti parte de orgasm:

# Analizati diferentele dintre femei si barbati

Nu doar anatomic cei doi sunt diferiti, ci si cand vine vorba de nevoi. Barbatii au nevoie de un anumit tip de atingeri, pentru a se excita si a avea orgasm, iar femeile de altele. Nu trebuie sa fii frustrata, pentru faptul ca iubitul tau poate avea orgasm si in 2 minute de contact sexual, pe cand tie nu ti se intampla asta niciodata, sau doar dupa un preludiu indelungat. Explorati-va corpurile si experimentati diferite senzatii, pentru a stii ce anume va place. Chiar si femeile sunt foarte diferite, iar ceea ce functioneaza la una, poate sa nu functioneze in cazul alteia.

# Nu va temeti sa comunicati

Chiar daca sunt lucruri care nu functioneaza perfect, cand vine vorba de sex, partenerii nu trebuie sa o ia personal, ci sa inteleaga ca cel mai important este sa comunici. Nu exista un barbat care sa satisfaca orice tip de femeie, si nici invers. Prin urmare, arata-i iubitului ce iti place, povesteste-i despre fanteziile tale si intreaba-l, la randul tau, ce i-ar placea sa-i faci.

# Incepeti sa vorbiti “murdar”

Nu doar atingerile sunt excitante, ci si cuvintele. Se spune ca preludiul unei femei incepe de dimineata. Acelasi lucru poate functiona si in cazul lui. Trimiteti-va mesaje in timpul zilei, in care sa descrieti ce v-ar placea in pat, poze sau chiar provocari. Atunci cand ajungeti acasa, incepeti sa vorbiti despre sex, inainte de a o face. Asta va aduce mai usor in atmosfera necesara.

# Schimbati rutina

Atractia nu este o traire de care ai parte pur si simplu, indiferent ce se intampla, ci trebuie sustinuta, mental si fizic. Daca obisnuiti sa faceti sex in acelasi loc, in acelasi moment al zilei, si in aceeasi pozitie, este de asteptat ca lucrurile nu vor fi foarte placute, pentru mult timp. Iesiti la o intalnire, imbracati-va frumos, acordati-va atentie ca la inceput, iar la sfarsit, cand ajungeti acasa, faceti sex pe hol in fata oglinzii, sau pe masa din bucatarie. Va fi un sentiment extrem de placut pentru amandoi.

# Nu puneti presiune pe relatie

Intentia de a imbunatatii felul in care faceti sex, nu trebuie sa se transforme intr-un motiv de stres si o corvoada pentru celalalt. Trebuie ca ambii parteneri sa fie entuziasmati de aceasta schimbare si sa fie facuta in ritmul pe care il accepta amandoi.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus