Connect with us

Reguli atunci cand iti cauti partener online

LIFESTYLE

Reguli atunci cand iti cauti partener online

Sa-ti gasesti un partener este destul de dificil, nu mai vorbim de suflet pereche. Oamenii sunt extrem de ocupati, iar timpul disponibil pentru a cunoaste oameni noi este redus. Daca in cercul tau de prieteni, majoritatea si-au intemeiat familii, este si mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa iesi la intalniri.

Fie ca este ceva benefic sau nu, cei mai multi socializeaza in mediul online, atat cu prieteni vechi, cat si cu cei noi. Trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, atunci cand te avanti intr-o astfel de experienta, pentru ca nici tu, nici cei din jur, sa nu aiba de suferit:

# Exprima-ti de la inceput intentiile

Chiar daca pare distractiv, nu confunda a fi misterioasa, cu a induce in eroare intentionat. Spune de la inceput daca esti in cautarea unei relatii, a unei aventuri, sau iti doresti doar sa socializezi virtual. Astfel, interlocutorul are posibilitatea de a decide pentru sine, si a nu investi in ceva ce nu are finalitate.

# Ramai in siguranta

Este dificil sa cunosti un om cu adevarat, iar riscul dezamagirii este foarte mare. In mediul virtual, acest risc este si mai mare, prin urmare, nu da detalii despre viata ta intima, loc de munca, domiciliu, pana nu te intalnesti cu persoana cu care ai vorbit, fata in fata. Nu poti sa stii cine se afla de partea cealalta a ecranului.

# Nu face compromisuri

Tu stabilesti nivelul tau de confort, cat esti dispusa sa evoluezi cu discutia si dezvaluirile, prin urmare nu te lasa manipulata. Daca el este insistent si nu iti respecta decizia, inseamna ca nu are cele mai bune intentii, iar o eventuala relatie nu are cum sa fie una fericita.

# Nu trage concluzii pana nu il cunosti

Nu toata lumea stapaneste foarte bine arta conversatiei, iar mesajele pot fi interpretate gresit. Daca nu iti raspunde asa cum ti-ar placea, sau simti ca exista o bariera in comunicare, nu inseamna ca el nu este interesat de tine, sau ca nu sunteti compatibili. Exista sansa ca dupa ce va cunoasteti, sa va placa foarte multa sa petreceti timp impreuna.

# Alege cu atentie locul de intalnire

Fii foarte atenta la ce propune el, ca si locatie de intalnire. Daca iti spune sa va vedeti acasa, este clar ca intentiile lui sunt doar de natura sexuala. Daca iti propune o locatie mai ascunsa, chiar daca este in public, este posibil ca el sa aiba ceva de ascuns. Fie este intr-o relatie, fie obisnuieste sa iasa la intalniri cu tot felul de femei, si nu doreste sa se afiseze in locurile unde ar putea fi recunoscut. Daca te intreaba ce ti-ar placea sa faci, la o prima intalnire, este semn bun si denota respect si implicare. Ca este vorba de o cafea, film sau o plimbare, recomandat este sa iesi in locuri care iti ofera sentimentul de siguranta.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus