Connect with us

Lucruri pe care le inveti atunci cand esti singura

LIFESTYLE

Lucruri pe care le inveti atunci cand esti singura

Cele mai multe lucruri pe care le inveti despre tine, se intampla atunci cand esti singura. Nu degeaba se spune ca trebuie intai sa fii fericita singura, ca sa fii fericita impreuna cu cineva.

Iata care sunt lucrurile pe care le invata o femeie, in perioada de singuratate:

# Sa mearga singura la petreceri. In perioadele de singuratate, aceasta invata cum sa se distreze, fara sa fie dependenta de compania cuiva. Atunci cand merge singura la petrecere, nu trebuie sa respecte preferintele altcuiva, si poate face exact ce isi doreste.

# Singuratatea nu este cel mai rau lucru care ti se poate intampla. Chiar daca initial asa pare, in realitate, este un “rau” necesar. La inceput probabil ca nu o sa se simta confortabil, o sa aiba momente de melancolie si tristete, dar cu timpul, se obisnuieste, iar timpul petrecut in singuratate va fi cu adevarat relaxant.

# Dezvolta prietenii mai trainice. Atunci cand este singura, poate acorda mai multa atentie prietenilor, avand energia si timpul necesar pentru a descoperi cu cine are interese comune si ce isi doreste de la relatiile cu ceilalti.

# Isi da seama ce doreste de la viitorul partener. Cand este implicata in repetate relatii defectuoase, este greu sa aiba o idee clara despre ce iti doreste de la partener. In singuratate, aceasta isi intelege mai bine nevoile si stie de ce anume are cu adevarat nevoie, fara sa fie influentata de partea emotionala.

# Devine mai puternica. Independenta ofera putere, iar puterea ofere incredere in sine. Nu trebuie sa se ajunga la un feminism prost inteles, conform caruia barbatii sunt inutili, ci este bine ca femeia sa poata face cat mai multe lucruri singura, iar atunci cand va fi cu cineva, sa primeasca ajutor din iubire, nu din dependenta.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus