Connect with us

5 trucuri de styling, pentru o adevarata fashionista

FASHION & BEAUTY

5 trucuri de styling, pentru o adevarata fashionista

In ziua de azi este mult mai usor sa fii la moda, chiar daca nu ai un stilist personal. Nu este nevoie sa te imbraci de la designeri, pentru a fi cool si originala. O sursa extraordinara de inspiratiei o reprezinta blog-urile de moda, atat din Romania, cat si din strainatate.

EDA Magazine a adunat cateva elemente extrem de sexy, pe care le poti introduce in garderoba ta. Iti garantam ca nu vei trece neobservata:

1. Gentile negre, bej sau gri sunt extrem de versatile si te scot de multe ori din impas. Cu toate acestea, daca hainele tale tind sa fie in tonuri neutre, este foarte cool sa alegi o genta intr-o culoare vibranta. Vei vedea cum si starea ta de spirit se va schimba, fiind mult mai energica.

styling-tricks-for-every-woman-bag-pop-of-color

Pinterest

2. Puloverele cu guler inalt nu sunt doar chic, ci si extrem de comode. Acestea sunt perfecte iarna, dar si la inceputul primaverii, cand razele soarelui sunt inselatoare. Daca alegi si niste pantaloni slim si pantofi stiletto, look-ul tau va fi unul remarcabil.

styling-tricks-for-every-woman-hair-tuck

Pinterest

3. Negrul cu textura este pe cat de clasic, pe atat de extravagant. Chiar daca intreaga tinuta este neagra, nu inseamna ca nu te poti juca cu texturile, de la catifea, piele pana la blana artificiala, denim. Incearca diverse combinatii si vezi care te avantajeaza.

styling-tricks-for-every-woman-head-to-toe-black

Pinterest

4. Sacoul cu manecile intorse este mult mai feminin, mai ales daca alegi sa combini unul cu linii masculine,

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus