Connect with us

Secrete pentru gene lungi si frumoase

FASHION & BEAUTY

Secrete pentru gene lungi si frumoase

A invata cum sa iti ajuti genele sa creasca si sa fie sanatoase, te scuteste de mult efort atunci cand vine vorba de machiaj si iti va oferi un aspect mai feminin, chiar si atunci cand alegi sa fii naturala.

Fara tratamente costisitoare si tehnici elaborate, iata cateva secrete pentru gene spectaculoase:

Perie genele in fiecare dimineata si seara, deoarece asta stimuleaza cresterea. Foloseste o ustensila speciala sau o periuta veche de mascara, pe care ai igienizat-o.

Aplica vaselina inainte de culcare. Iti va hidrata atat genele, cat si pielea din zona ochilor. Daca folosesti o crema speciala pentru ochi, atunci poti aplica vaselina doar pe gene, cu un betisor. Rezultatele se vad dupa minimum o luna.

Uleiul de masline, cu un continut bogat de vitamine si minerale, face minuni pentru cresterea genelor si hidratarea pielii. Aplica o picatura si maseaza usor, seara inainte de culcare. Dimineata clateste cu apa calduta.

Vitaminele E si B sunt esentiale pentru sanatatea pielii si a parului in general, prin urmare este foarte eficienta si in cresterea genelor. Aplica orice gel sau crema de ochi care contine vitamine E.

Alimentatia sanatoasa nu mai reprezinta o surpriza, atunci cand vine vorba de felul in care iti influenteaza si felul in care atati. O dieta bazata pe multe fructe si legume te ajuta sa ai gene mai lungi si mai sanatoase.

Demachiaza-te cu miscari blande si nu agresa genele folosind cosmetice cu un continut ridicat de chimicale. Incearca sa folosesti apa micerala sau un alt demachiant special pentru zona ochilor.

Ceaiul verde este un alt secret pentru a ajuta genele sa creasca. Prepara o cana de ceai, ca cel pe care obisnuiesti sa-l bei, inmoaie o discheta demachianta si sterge-ti genele. Poti repeta acest procedeu in fiecare seara.

Rezultatul poate fi asemanator cu cel din imagine:

eyes-care-treatment

sursa foto: www.infohealthyliving.com

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus