Connect with us

Ce aduce Mercur retrograd pentru tine in Ianuarie 2016?

HOROSCOP

Ce aduce Mercur retrograd pentru tine in Ianuarie 2016?

Fiecare zodie are cate un sector al vietii unde trebuie sa revina pentru a indrepta lucrurile!


Surse: acelebrationofwomen.org

Mercur retrogradeaza de pe data de 5 pana pe 25 Ianuarie.Fiecare zodie simte diferit acest eveniment.In general, el ne guverneaza comunicarea, aptitudinea noastra de a ne face intelesi si modul cum luam viata, cum ne distram si cum ne facem noi prietenii sau parteneriate. Trebuie sa fim ceva mai precauti, mai atenti si sa rezvolvam lucrurile ramase restante!

Berbec

Este posibil sa ai ceva mai multe discutii ca de obicei cu cei dragi, iar la serviciu se intrevad sedinte sau conversatii interesante cu persoane din conducere. Daca esti inca intr-o perioada de tratative, este indicat sa astepti pana la sfarsitul lunii pentru a semna un contract. Noile oportunitati au nevoie de timp pentru a se dezvolta, deci ai incredere ca in viitor lucrurile vor merge in directia dorita.

Taur

Este momentul sa inveti lucruri noi! Fixeaza-ti un nou scop si mergi spre el. Nu astepta sa se faca totul de la sine, deci pune mana pe telefon si programeaza-ti intalniri cu persoane care te pot ajuta sa evoluezi. Datele de 13 si 14 iti pot aduce multe beneficii daca incerci sa le fructifici.

Gemeni

Provocarile nu lipsesc in aceasta perioada, deci pregateste-te pentru a le face fata.Mercur iti cere explicatii despre situatia ta financiara si aici probabil va trebui sa pui niste calacule pe hartie. Programul nu pare a fi asa aglomerat ca de obicei, deci mai ai timp sa te odihnesti.

Rac
Daca situatiile in parteneriate au fost ceva mai stresante in ultima perioada, acum este momentul sa spui ce iti convine si ce te deranjeaza. Trebuie sa te gandesti mai serios la viitor si in ce directie merg lucrurile. Aceasta retrogradare te ajuta sa-ti faci o ,,curatenie generala

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus